e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Μετρώντας αντίστροφα για τις εκλογές

Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά η Συγγρού για τις εκλογές γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του. «Οι εκλογές θα γίνουν πριν το Πάσχα» διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφους.

Σε άρθρο του σε εφημερίδα, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμιζε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία κωλυσιεργία και ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν πριν το Πάσχα.

Σημειώνεται ότι κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι οι εκλογές προγραμματίζονται για τα τέλη Απριλίου.

«Ο πολιτικός ορίζοντας της κυβέρνησης έχει πλέον αποσαφηνιστεί», είχε υποστηρίξει ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι «οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου».


Τέσσερις παραμέτρους για να συνεχίσει να μετέχει το ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπδήμου, έθεσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Διευκρίνισε πάντως, ότι θα συνεχίσει να τη στηρίζει και στο ενδεχόμενο αποχώρησής του κόμματός του από το κυβερνητικό σχήμα.
dealnews.gr