e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Και το όνομα αυτού... "Κοινωνική Συμφωνία"


"Κοινωνική Συμφωνία" ονομάζεται το κόμμα που ίδρυσαν η Λ.Κατσέλη και ο Χ. Καστανίδης και το οποίο αναμένεται να "στεγάσει" αρκετούς από τους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ.

Το σύμβολο του νέου κόμματος είναι δύο πανιά (σαν κατάρτια), σε σκούρο και ανοιχτό πράσινο.

Η ίδρυση του κομματικού φορέα ανακοινώθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου από τους δύο πρώην υπουργούς.

Παρόντες στην εκδήλωση είναι μεταξύ άλλων οι διαγραμμένοι από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου, Κυριακή Τεκτονίδου, Λάμπρος Μίχος, Γιώργος Κασσάρας και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

Εν τω μεταξύ, πολλά είναι τα σενάρια για το ποιοι θα προστρέξουν στις τάξεις του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κόμμα θα επικρατήσει το σχήμα της διαρχίας με Κατσέλη πρόεδρο και Καστανίδη επικεφαλής της Κ.Ο.


Την ίδια στιγμή "άστεγοι" πολιτικοί φλερτάρουν με τη Δημοκρατική Αριστερά, με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ να φέρονται να οδεύουν προς το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες προς τα εκεί κλίνει ο διαγραφείς Οδυσσέας Βουδούρης, αλλά και ο Ι. Αμοιρίδης.

Ανακατατάξεις και στην κεντροδεξιά, όπου ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος πρόσφατα συγκρότησε τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", αναμένεται να ανακοινώσει νέες προσχωρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στο νέο εγχείρημα είναι οι βουλευτές Παναγιώτης Μελάς, Μιχάλης Γιαννάκης, Τσαμπίκα Ιατρίδου, Δημήτρης Σταμάτης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, Σπύρος Γαληνός, Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης και Γιώργος Βαγιωνάς.

Η Έλενα Κουντουρά έχει, ήδη, προσχωρήσει στους "Ανεξάρτητους Έλληνες".
nooz.gr