e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοι προτρέπουν το Σαμαρά να μην υπογράψει και να πάει σε εκλογές

Αναβρασμός στο γαλάζιο στρατόπεδο μετά από τις τελευταίες απαιτήσεις της τρόικας που αφορούν μειώσεις στα κοινωνικά επιδόματα (πχ. πολυτεκνικά, χηρείας κλπ.), αλλά και στο «κούρεμα» των συντάξεων του ΟΤΕ και της ΔΕΗ καθώς και στις 15.000 απολύσεις εντός του έτους.

Πολλά κορυφαία στελέχη βλέποντας την μπάλα να χάνεται συνιστούν στον Αντώνη Σαμαρά να μην υπογράψει στα «θανατηφόρα» για το λαό μέτρα, να σπάσει τη συμφωνία και να οδηγήσει με την κίνηση αυτή τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.



Εκνευρισμένοι με την τρόικα

Μέχρι αυτή την ώρα, στη ΝΔ αποφεύγουν να τοποθετηθούν στο νέο θρασύ αίτημα των πιστωτών για «ψαλίδι» στις κύριες συντάξεις, αποσυνδέοντάς το ωστόσο με τη στάση το κόμματος για τις Επικουρικές και σχετίζοντάς το αποκλειστικά με την «αποτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου».



Δυσαρέσκεια




Έντονος σκεπτικισμός, υπάρχει στα αρμόδια στελέχη του κόμματος και «Έχουμε πολλές ώρες κρίσιμες, μαζί με πολλά που έρχονται βροχή και νέα τέτοια δυσάρεστα μέτρα, απαιτήσεις, των δανειστών. Ακόμα και για ομάδες του πληθυσμού που θα έπρεπε να τυχαίνουν της βοηθείας μας, την προστασίας μας, ακόμα και από τη χήρα θέλουν να πάρουν το δίλεπτο της χήρας», σημείωσε χθες ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Νίκο Νικολόπουλος, περιγράφοντας τη δυσκολία των διαπραγματεύσεων και τα συνεχή νέα αιτήματα της τριμερούς.
dealnews.gr