e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Κανέλλη: Πώς πήρα σπίτι στην Εκάλη

Εξηγήσεις για το σπίτι της στην Εκάλη έδωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε αφού εμφανίστηκε στη βουλή κρατώντας ψωμί και γάλα.Με συνέντευξή της στο Crash η κ. Κανέλλη λέει: «Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου , που... ήθελε να μετακομίσει. Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειο, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα».


«Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη;» αναρωτιέται. «Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;» και για να ολοκληρώσει την σκέψη της, γύρω από τον τόπο διαμονής της, επικαλούμενη και την ελληνική μυθολογία.

«Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός» καταλήγει η βουλευτής του ΚΚΕ.
dealnews.gr