e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ποδήλατα με την υπογραφή Gucci

Ο οίκος Gucci βλέπεις, συνεργάστηκε με την επί 126 χρόνια κορυφαία εταιρία στον χώρο της ποδηλατοποιίας, Bianchi για να δημιουργήσουν μια σειρά από... ποδήλατα.

Μάλιστα η ψυχή του οίκου Frida Giannini δήλωσε πως το "το να ταξιδεύει κανείς με στυλ ήταν πάντα η καρδιά των σχεδίων του οίκου Gucci".

Ενθουσιασμένος δήλωσε όμως και ο CEO της Bianchi, Bob Ippolito: "Η Bianchi είναι περήφανη που συμπεριλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά ιταλικά brands που έχει επιλέξει η Gucci για να συνεργαστεί. Το όραμα της Frida Giannini μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε 2 νέα μοντέλα που είναι διαφορετικά και οι φανατικοί της ποδηλασίας θα τα ξεχωρίσουν αμέσως".

Τα ποδήλατα "Bianchi by Gucci" θα είναι διαθέσιμα σε 2 μοντέλα που έχουν τις χαρακτηριστικές κόκκινες και πράσινες γραμμές ενώ η Giannini έχει σχεδιάσει και τα αξεσουάρ που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση!

Τα ποδήλατα Bianchi by Gucci θα κυκλοφορήσουν σε συγκεκριμένες Gucci Boutiques σε όλο τον κόσμο και στο Bianchi Cafè&Cycles, το νέο concept store που σχεδίασε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Bianchi, Salvatore Grimaldi.
nooz.gr