e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

- Λίστα- «φωτιά» με 1.000 καταθέτες που έχουν 10 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελβετία, στα χέρια του Βενιζέλου! Μεγάλοι επιχειρηματίες στο στόχαστρο, αγρότες, τοκογλύφοι και… νοικοκυρές. Απειλούνται ακόμα και με κατασχέσεις περιουσίας. «Μπλόκο» της κυβέρνησης στο «κόλπο φυγάδευσης» των χρημάτων από την Ελβετία στον Λίβανο…


- Αποκάλυψη: Στο σφυρί βγάζει τη βίλα του Μάρκου Σεφερλή η Alpha bank, για δάνειο 734.478 ευρώ. Στις 14 Δεκεμβρίου ο πλειστηριασμός.

-Μια… νεραντζούλα φουντωτή με… τενεκεδάκια θα στολίσει για χριστουγεννιάτικο δέντρο η Αθήνα της λιτότητας. Τα σχέδια του Γιώργου Καμίνη για τον στολισμό της πρωτεύουσας.

-Καταγγελίες- σοκ του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννη Αδαμόπουλου. Μιλά για «κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη», και προσπάθεια χειραγώγησης των δικαστών.

- «Να ανοίξουν λογαριασμοί», για το site του ΙΚΑ που κόστισε… 2,2 εκατομμύρια ευρώ, καλεί τον οικονομικό εισαγγελέα ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.



Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Συνέντευξη: Φαήλος Κρανιδιώτης: «Ο Σαμαράς δεν θα κυβερνήσει μ’ αυτούς που νομίζουν κάποιοι». Ποιούς εννοεί και τι ζητήματα θέτει.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-«Επικίνδυνο το να μας ηλεκτροδοτεί η Τουρκία». Ωρύονται οι δήμαρχοι των ακριτικών νησιών για την πρόταση Παπακωνσταντίνου. Ανοίγουμε κερκόπορτα στους Τούρκους.

- Τι συμφέρει: ντίζελ, υγραέριο ή πετρέλαιο; Ένα crash test για την επιλογή αυτοκινήτου. Ο απόλυτος οδηγός της αγοράς.

- «Πόλεμος» στην Εκκλησία. Άνθιμος κατά Ιερώνυμου. «Γονατίζει μπροστά στον αλλόθρησκο»! Η κόντρα για τις ιερές Business με το Κατάρ.

-Μετακομίζουν το Υπουργείο Οικονομικών σε… ακατάλληλο κτίριο. Γιατί δύο άλλα υπουργεία δεν πήγαν στις αποθήκες του Κεράνη και τι λέει η Πολεοδομία.


SPORT
- Παναθηναϊκός: ο κίνδυνος χρεοκοπίας, έγινε προσδοκία… κοσμογονίας. Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ. Ακόμη, πώς και γιατί αδικείται ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρόλευκων, Κέβιν Μιραλάς.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις