e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Χαλάει από αύριο το βράδυ ο καιρός

«Αγριεύει» από το βράδυ της Πέμπτης ο καιρός με βροχές κυρίως στην Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική ηπειρωτική χωρα, βαθμιαία επικράτηση βορειοανατολικών ανεμών 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση θερμοκρασίας στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται αύριο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βραδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή, στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων στα δυτικά κυρίως τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια 7 μποφόρ. Στα ανατολικά αναμένονται βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Προβλέπεται ακόμη σταδιακή πτώση από τα βόρεια κυρίως στην ανατολική χώρα.
NAFTEMPORIKI.GR