e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Βάζει πολιτικά πρόσωπα στη νέα κυβέρνηση η ΝΔ;

Έντονες ήταν οι φήμες μέχρι και σήμερα που ήθελαν τη Νέα Δημοκρατία να μην θέλει να συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της ΝΔ άφησε σήμερα ανοιχτό το ενδεχόμενο τελικώς να τοποθετηθούν πολιτικά στελέχη στη νέα κυβέρνηση.«Δεν αποτελεί θέσφατο η τοποθέτηση στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν θα συμμετάσχουν πρόσωπα από τη ΝΔ στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Αντ1.



Ο κ. Μιχελάκης τόνισε παράλληλα την ανάγκη το θέμα του νέου πρωθυπουργού να κλείσει άμεσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην μεταβατική κυβέρνηση είναι πιθανό να ενταχθούν οι κύριοι Σταύρος Δήμας, Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Δένδιας, Κώστας Τζαβάρας και ο Γιάννης Μουρμούρας, άτυπος σύμβουλος του κ. Αντώνη Σαμαρά.


Οι συσκέψεις στο γραφείο του κ. Σαμαρά στην λεωφόρο Συγγρού συνεχίστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα καθώς στο τραπέζι εκτός από τις προτάσεις του πρωθυπουργού ήταν και οι νέες πιέσεις των ευρωπαίων εταίρων να υπάρξει έγγραφη δέσμευση των κομμάτων για την υλοποίηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου. Η ΝΔ δεν θέλει να δεσμευθεί για την λήψη μέτρων που δεν γνωρίζουν και δύσκολα θα το δεχθεί.
dealnews.gr