e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μία Ωνάση ψάχνει στα σκουπίδια


Η φωτογραφία δείχνει μια λιπόσαρκη, ρακένδυτη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια, που έχουν συσσωρευτεί στο δρόμο της Αθήνας. Η εικόνα μπορεί να είναι "συνηθισμένη", δεν είναι όμως και η γυναίκα...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild, πρόκειται για την Όλγα Ωνάση, η οποία ήταν παντρεμένη με τον ξάδελφο του Αριστοτέλη Ωνάση, Γιώργο, και τώρα τρώει στα συσσίτια της Εκκλησίας και ψάχνει στα σκουπίδια που ξεχειλίζουν από τους κάδους.


Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η 90χρονη γυναίκα έπεσε από τα ψηλά στα χαμηλά, ακριβώς όπως η χώρα της. Για τον δημοσιογράφο, η εξαθλίωση μιας Ωνάση είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, η οποία βυθίζεται στο χάος και τη βία.

"Δεν πήρα τίποτα από την κληρονομιά της οικογένειας. Επιβιώνω χάρη σε μια σύνταξη, η οποία με την κρίση μειώθηκε στα 300 ευρώ. Δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη στη χώρα μου" λέει η ίδια στην Bild.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίδομα της Όλγας Ωνάση υποχρεώθηκε να διακόψει η Αθηνά Ρουσέλ, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και μοναδική κληρονόμος της διάσημης δυναστείας.

Για τον δημοσιογράφο της Bild πάντως αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι όπως όλοι οι Έλληνες, έτσι και η Όλγα Ωνάση δεν βλέπει διέξοδο από αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
nooz.gr