e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Τρόμος στο περιβάλλον του Παπανδρέου. Απόρρητες αναφορές τον χαρακτηρίζουν στόχο τρομοκρατικής επίθεσης. Δρακόντεια πλέον τα μέτρα προστασίας. 160 αστυνομικοί για να τον «φυλάνε» στο Καστρί, το Μαξίμου και στις μετακινήσεις του. Σε «κλοιό ασφαλείας» συγγενικά του πρόσωπα και πολλοί υπουργοί. Έξτρα φρουρά και για την προστασία των Τροικανών.


- Έκθεση- σοκ του ΟΗΕ για τη χώρα μας: «Τρόικα και κυβέρνηση καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα». Ο συντάκτης της έκθεσης Cephas Lumina ειδικός για θέματα χρέους και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ μας «ξυπνάει». Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν την αλήθεια.. Η Ελλάδα δεν θα καταντήσει πρωτεκτοράτο. Επιτέλους πείτε όχι στους εκβιασμούς.

-Οργή λαού. Οι δανειστές μας ήθελαν να χυθεί αίμα. Ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του στα επεισόδια ΠΑΜΕ κουκουλοφόρων. Και όμως όλοι είναι ακόμα στις θέσεις τους. Κυβέρνηση, υπουργοί, ηγεσία της ΕΛΑΣ...

- Φωτογραφία σοκ. Μια Ωνάση τρώει από τα σκουπίδια. Η 91χρονη Όλγα Ωνάση ξαδέλφη του μεγιστάνα ζει στην απόλυτη φτώχεια.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Η Λούκα φοράει παντελόνια… Δεν υπέκυψε- καταψήφισε. Δεν μπορούσε να ψηφίσει αυτά που ως υπουργός είχε καταδικάσει.

-Ρήγμα στους «Βενιζελικούς». «προχωράμε χωρίς εσένα». Ο «τσάρος» χάνει πια τον «στρατό» του. Του απέμειναν μόλις 4 βουλευτές.

Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Άννα Διαμαντοπούλου: Οι υποσχέσεις- κοροϊδία με τα βιβλία. Η υπουργός που θα μείνει στην ιστορία για το χάος στην Παιδεία.

- Παιχνίδια συμφερόντων στα σκουπίδια. Οι ισχυροί που «χτυπούν» το χρυσάφι της αποκομιδής και επεξεργασίας. Ο θάνατος στους δρόμους.

-200 δισεκατομμύρια ευρώ ξόδεψε η Ελλάδα για εξοπλισμούς! Γερμανία και Γαλλία τσακώνονται για το ποια θα μας πουλήσει περισσότερα όπλα. Πόσα δισεκατομμύρια δώσαμε στον καθένα.

-Στα άδυτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Ο επικεφαλής των «Πουαρό του Διαδικτύου», Μ. Σφακιανάκης, ανοίγει για πρώτη φορά του τμήματός του και μιλά για όλους και για όλα.

-Πώς η γαλλική πολυεθνική Publicis κορόιδεψε τους μιντιάρχες που ήθελαν να τον πάνε στα δικαστήρια και έκλεισε τη Leo Burnett, αφήνοντας «φέσια» 50 εκατ. ευρώ.










SPORT

- Τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού στο Champions League, το «σκάκι» του Τζίγγερ με τον πρίγκιπα, ο «μάγος» Κωστένογλου και το “el classico” του Βορά. 

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις