e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μήνυση στο Facebook για αντιγραφή


Την παγκοσμίως γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook μήνυσε μία ιστοσελίδα από το Σικάγο, επειδή όπως ισχυρίζεται χρησιμοποίησε το όνομά της.

Το Facebook Timeline, είναι ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα και πρόκειται να κυκλοφορήσει και να διαδοθεί σε όλους τους χρήστες του τις προσεχείς μέρες.

Το χαρακτηριστικό του είναι ότι θα μετατρέπει το προφίλ των χρηστών του Facebook σε ένα εικονικό λεύκωμα που θα διατυπώνεται η ψηφιακή τους αυτοβιογραφία.

Σύμφωνα με την Timelines.com, αν το Facebook προχωρήσει κανονικά στο λανσάρισμα του Timeline, «θα εξαλείψει ουσιαστικά το Timelines.com» και θα προκαλέσει σύγχυση ότι το Timelines.com είναι συνδεδεμένα με το Facebook.

Επίσης η ιστοσελίδα έχει κατοχυρώσει για τις ΗΠΑ τουλάχιστον, τα σήματα «Timelines», «Timelines.com» and «Timelines & design», οπότε το Facebook με το Timeline παραβιάζει τα εμπορικά σήματα της, ενώ ισχυρίζεται οτι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της έκλεισε τη σελίδα της στο Facebook.

Είναι γεγονός ότι το Facebook κατά καιρούς έχει δεχθεί πολλές μηνύσεις όμως αυτή τη φορά ίσως χρειαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές.
dealnews.gr