e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"Ακροβατεί" η έκτη δόση με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται

Στον αέρα φαίνεται πως εξακολουθεί να βρίσκεται η εκταμίευση της έκτης δόσης προς τη χώρα μας, καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, ότι οι διαβουλεύσεις με την τρόικα έχουν ουσιαστικά καταλήξει, το Reuters, σε δημοσίευμά του επισημαίνει πως οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Σύμφωνα με αξιωματούχο με άμεση γνώση των διαπραγματεύσεων, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο, οι συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των επιθεωρητών της τρόικας σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων προς τη χώρα «δεν έχουν ολοκληρωθεί». Το κλιμάκιο της τρόικας εξακολουθεί να εξετάζει τα στοιχεία του Προϋπολογισμού και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχουν ζητηθεί προκειμένου να εκταμιευθεί η έκτη δόση.

Ο κ. Οικονόμου, σε σημερινή του συνέντευξη, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανέφερε ότι έχουν καλυφθεί όλα τα βασικά ζητήματα και ότι το κλιμάκιο της τρόικας θα έχει κάποιες ακόμη συναντήσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πριν ξεκινήσει την Τετάρτη τη σύνταξη της έκθεσής του.
dealnews.gr