e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Μπλόκο σε κρουαζερόπλοια από ταξί

Ρότα άλλαξαν εν πλω δύο κρουαζιερόπλοια με συνολικά 5000 επιβάτες γιατί ο χώρος της αποβίβασης στον Πειραιά είχε αποκλειστεί από οδηγούς ταξί. Ειδικότερα, την Τρίτη, σήμερα δύο κρουαζιερόπλοια που ήταν προγραμματισμένο να καταπλεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά με συνολικά περίπου5000 επιβάτες άλλαξαν προορισμό.


Υπενθυμίζεται ότι προχθές το πρωί στην Ακτή Ξαβερίου για πολλές ώρες οι ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν την πύλη του λιμανιού όπου «δένουν» τα κρουαζιερόπλοια που είχαν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών.

Ειδικότερα το πλοίο Harmony με 2.300 επιβάτες πήγε τελικά στο Ναύπλιο και το Spledure of the Seas με 1.997 επιβάτες «έδεσε» στα Χανιά αφού δεν μπορούσε να προσεγγίσει ούτε στο Ηράκλειο της Κρήτης λόγω των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί στο λιμάνι της πόλης.

Μόνο το πλοίο Celebration με σημαία Πορτογαλίας κατέπλευσε από Ρόδο κανονικά στον Πειραιά με 1.500 επιβάτες και αναχώρησε κανονικά για Σαντορίνη. Επίσης στα Χανιά βρίσκεται το πλοίο «Celebrtity Soltice» με 3.136 επιβάτες.
dealnews.gr