e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"Αντάρτικο" από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην συχνότητα του Βήμα Fm, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν βουλευτές της κυβέρνησης να σηκώνουν "μπαϊράκι" για το μεσοπρόθεσμο.Ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι μεγάλος αριθμός βουλευτών της κυβέρνησης έχουν ετοιμάσει ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό στο περιεχόμενο της οποίας αναφέρονται οι διαφωνίες για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.



Το βασικό αίτημα των βουλευτών είναι να συζητηθεί αναλυτικά το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και το μέτρα που θα κληθούν να ψηφίσουν στα συλλογικά όργανα.


Από το πρωί υπήρχε προσπάθεια συλλογής υπογραφών ώστε να συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός προκειμένου να ζητήσουν να μην κατατεθεί το μεσοπρόθεσμο με τη μορφή του ενός άρθρου αλλά περισσότερων ώστε να μπορούν να εκφράσουν τις πιθανές αντιρρήσεις και ενστάσεις που έχει ο καθένας και να ψηφίσουν κατά κρίση.

Αντιστοίχως αναλυτική ενημέρωση ζητούν για τις αποκρατικοποιήσεις. Η επιστολή δεν έχει ακόμα αποσταλεί καθώς εξαιτίας του θορύβου που έχει προκληθεί και των πιέσεων ορισμένοι φαίνεται να υπαναχωρούν και να μην υπογράφουν τελικώς το κείμενο.
dealnews.gr