e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή την Πέμπτη
Η Press Time αποκαλύπτει

-Το τρομακτικό ντόμινο της φτώχειας που φέρνουν οι αποφάσεις της Ευρώπης. Όλες οι επιπτώσεις από το «κούρεμα» στη ζωή μας, η Επιτροπεία που μας επιβάλλουν και τα εγκλήματα της πολιτικής ηγεσίας. Τα χειρότερα, τώρα έρχονται.

-Οι Έλληνες δεν αντέχουν πλέον: Κόβουν μέχρι και τη θέρμανση ενόψει χειμώνα. Πτώση ως και 50% στο πετρέλαιο. Μας καλούν να το πληρώσουμε χρυσάφι. Πού θα σταματήσει ο εφιάλτης;


-Κούρεμα κι Επιτροπεία, αλλά κανείς δεν μιλά για το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ που χρωστά η Γερμανία. Το δάνειο που έδωσε η Ελλάδα στην Γερμανία και δεν πληρώθηκε ποτέ. Αναγνωρισμένες οι οφειλές. Το δέχονται και Γερμανοί πανεπιστημιακοί.

-Εμείς πεινάμε, αλλά… τα κόμματα παίρνουν «δωράκι» 44 εκατομμύρια ευρώ. Θα τα πάρουν ως επιχορήγηση ως τα τέλη του έτους.

-Ζητούν την έκτακτη εισφορά και από τους… πεθαμένους. «Θύμα» και η Φανή Χαλκιά που της ζητάνε τα χρήματα της σύνταξης της γιαγιάς της.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Το δίλημμα του Παπανδρέου: Εκλογές, ή συγκυβέρνηση. Η πρόταση που ετοιμάζει στο Σαμαρά και οι 180.

Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Γιατί η Βουλή έκοψε τη σύμβαση προμήθειας αυτοκίνητων από την εταιρία του Ρομπόπουλου.

-Αστυνομία εναντίον Παπουτσή. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Γρηγόρης Γερακαράκος, εξαπολύει κεραυνούς κατά της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργού.

-Κίνδυνο αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα βλέπει απόρρητη έκθεση της Maplecroft. «Οδηγία» προς τις πολυεθνικές να μην επενδύσουν στη χώρα μας.

-Ο Εμίρης σώζει την Εκκλησία. Μπίζνες με Καταριανούς για τον Αρχιεπίσκοπο.









SPORT

-Ο Ορμπάιθ ξεχωρίζει από τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, η προθεσμία για το χρυσό deal στον ΠΑΟ και οι ευθύνες του Νοτιά για την ΑΕΚ.



Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις