e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο Μάικλ Τζάκσον "φλέρταρε" με τα ρεκόρ Γκίνες

Η μεγάλη επιστροφή του στη σκηνή, η οποία είχε προγραμματιστεί λίγο πριν πεθάνει στις 25 Ιουνίου του 2009, ήθελε να συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό γεγονός: την καταχώρησή του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, λόγω του αριθμού των εξαντλημένων σε πωλήσεις εισιτηρίων συναυλιών του.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του ΑΕG Live, Ράντι Φίλιπς, καταθέτοντας στη δίκη του του γιατρού του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος κατηγορείται ότι έδινε ανεξέλεγκτα στον πελάτη του το υπνωτικό χάπι Propofol, που φέρεται να τον οδήγησε στον θάνατο.

Όπως ανέφερε ο Φίλιπς, ο "βασιλιάς της ποπ" ετοίμαζε αρχικά 31 συναυλίες στο Λονδίνο που θα ξεκινούσαν τον Ιούλιο του 2009, αλλά λόγω των "μυθικών προπωλήσεων" η AEG Live πρότεινε στον Μάικλ Τζάκσον να αυξήσει τις συναυλίες σε 50.

Ο καλλιτέχνης "δέχθηκε υπό δύο προϋποθέσεις" δήλωσε ο Φίλιπς.

Πρώτον, να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς ήταν πραγματικός άθλος η πραγματοποίηση ενός τόσο μεγάλου αριθμού συναυλιών, εξαντλημένων σε πωλήσεις εισιτηρίων.


Και δεύτερον, κατά τη διάρκεια των συναυλιών του να διαμορφωθεί ένας χώρος έξω από το Λονδίνο, με ποταμάκια και αλογάκια, για την ψυχαγωγία των παιδιών του, ώστε να μην κλειστούν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

"Ήταν ένας πατέρας φαινόμενο" υπογράμμισε ο Φίλιπς.
nooz.gr