e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Παραλίγο να το σκάσει η νύφη πριν το γάμο με τον πρίγκιπα Αλβέρτο!

Μόλις μία ημέρα απομένει προτού ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παντρευτεί με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Charlene Wittstock, όμως παραλίγο να ματαιωθούν όλα όταν η νύφη πήγε να το σκάσει, επειδή έμαθε πως ο γαμπρός ήταν 'άτακτος'! Η 33χρονη μέλλουσα πριγκίπισσα είχε βγάλει εισιτήριο για τη χώρα της, χωρίς επιστροφή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’ Express, η Charlene ενοχλήθηκε με τα όσα έμαθε για το παρελθόν του αγαπημένου της και θέλησε να ματαιώσει το γάμο. Όπως αναφέρει το περιοδικό, κατόπιν βασιλικής εντολής η αστυνομία σταμάτησε την πρωταθλήτρια κολύμβησης στο αεροδρόμιο της Νίκαιας την περασμένη Τρίτη, όταν προσπάθησε να επιστρέψει στο σπίτι της, στη Νότια Αφρική, με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Τελικά η Charlene -η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι ο Αλβέρτος έχει δύο εξώγαμα παιδιά- δέχτηκε απρόθυμα να μείνει, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει την άσκηση των καθηκόντων της! Με ανακοίνωσή του, το παλάτι του Μονακό διέψευσε το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για "φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν σοβαρά την εικόνα του πρίγκιπα και, κατά συνέπεια, της δεσποινίδας Wittstock ώστε να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά σε ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός". Ενώ, ο δικηγόρος του Αλβέρτου δήλωσε πως θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του L’ Express.
nooz.gr