e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα για διακοπές δίνουν οι Γερμανοί

Παρά το γεγονός πως η Ελλάδα, μόνο στην καρδιά της Μέρκελ δεν είναι οι Γερμανοί πολίτες δεν φαίνεται να πτοούνται και ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους.


Μάλιστα σε λίστα με τους δημοφιλέστερους, τουριστικούς προορισμούς της Γερμανίας η Ελλάδα φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα των επιλογών των διακοπών

Αγαπημένοι προορισμοί των Γερμανών στη χώρα μας είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Πελοπόννησος, ενώ από τη Βόρεια Ελλάδα προτιμούν τη Χαλκιδική.

Ο Γερμανός τουρίστας, που επιλέγει τη χώρα μας, είναι μεσαίου και ανωτέρου εισοδηματικού επιπέδου, προτιμά τα ξενοδοχεία και κάνει διακοπές γύρω στις 12 ημέρες.


To 2010, σύμφωνα με έκθεση του DRV, που επικαλείται εκτιμήσεις της Commerzbank, οι Γερμανοί ξόδεψαν περισσότερα από 60,6 δισ. ευρώ σε ταξίδια στο εξωτερικό.


Στους δημοφιλέστερους ξένους προορισμούς περιλαμβάνονται οι Ισπανία, Ιταλία και Αυστρία, ενώ σημαντική άνοδο είχε η Τουρκία.

Πάντως για τους Γερμανούς ταξιδιώτες, η χώρα τους εξακολουθεί να αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό, με τις διακοπές στη Γερμανία να αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 40% των ταξιδιών.


dealnews.gr