e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αφέθηκε ελεύθερος ο Σταύρος Ψωμιάδης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, υποθήκη ακινήτου και καταβολή εγγύησης 250 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο Σταύρος Ψωμιάδης ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων. «Αισθάνομαι αδικημένος με έμπλεξαν χωρίς να φταίω» είπε ο ίδιος.



Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του νομικού του εκπροσώπου κ. Στάθη ο οποίος τόνισε: «Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και υποθήκη κάποιου ακινήτου. Ένας άνθρωπος διαπομπεύτηκε με μια υπόθεση που δεν έχει σχέση, αυτό το 26χρονο παιδί, πουθενά δεν φαίνεται ότι έχει σχέση. Στις χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας και στην έκθεση της εισαγγελέως. Το ύποπτο ματς ήταν Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ. Τι θα λέγαμε αν η Καβάλα έπαιζε με ομάδα Γ' Εθνικής και κέρδιζε».

Όπως σας έχει ενημερώσει σχετικώς το Nooz.gr η ακροαματική διαδικασία που περιλαμβάνει τις απολογίες των 10 συλληφθέντων ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα (27/06). Ηδη μέχρι τις 12:30 είχαν περάσει την πόρτα του 9ου τακτικού ανακριτή οι Νίκος Ζαμάνης, Σταύρος Ψωμιάδης και Βασίλης Καρακούλιας, ενώ η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί ως αργά το βράδυ. Οι 10 συλληφθέντες που βρίσκονται στα δικαστήρια της Ευελπίδων από τις 7:30 είναι οι Αχιλλέας Μπέος, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιώργος Τσακογιάννης, Νίκος Χάλκος, Δημήτρης Ζαβαντίας, Νίκος Παντέλης, Θανάσης Ντότσας, Νίκος Ζαμάνης, Βασίλης Καρακούλιας κι Ανδρέας Δημόπουλος.

Κατά την προσέλευσή τους στον τακτικό ανακριτή οι Μπέος και Τσακογιάννης επιτέθηκαν φραστικά στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης εξαπολύοντας πολύ βαριές εκφράσεις. Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ο τελευταίος συλληφθέντας, Βασίλης Γεωργιτσάκος ο οποίος διατηρούσε παράνομο γραφείο στοιχημάτων στη Θεσσαλία και ήταν στενός συνεργάτης του επίσης συλληφθέντα πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Πιερικού Δημήτρη Ζαβαντία.

Κεχαγιόγλου: «Ο Παπαδόπουλος θα παραδοθεί»

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του υπαλλήλου της ΕΠΟ που καταζητείται, Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο Κεχαγιόγλου επισκέφτηκε τον ανακριτή και του είπε ότι ο πελάτης του βρίσκεται εντός συνόρων και προτίθεται να παραδοθεί τις προσεχείς ημέρες.


«Επισκέφτηκα τον ανακριτή και τον ενημέρωσα για την πρόθεση του πελάτη μου να παραδοθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες. Πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι κι οποιαδήποτε συνομιλία δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα» είπε ο Κεχαγιόγλου που τόνισε ότι ο Παπαδόπουλος βρίσκεται εντός συνόρων.
nooz.gr