e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Το party animal Pippa Middleton

Η Pippa Middleton ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκλεψε την παράσταση στο γάμο της αδερφής της, δούκισσας Catherine με τον πρίγκιπα William, όπου εκτέλεσε χρέη κουμπάρας και σχολιάστηκε περισσότερο από τον καθένα για την κομψή παρουσία της. Αμέσως μετά το γεγονός, όμως, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παρελθόν της που δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα...Μια φωτογραφία της Pippa, όπου η ίδια απεικονίζεται μεθυσμένη και ντυμένη με μίνι... φόρεμα φτιαγμένο από χαρτί τουαλέτας, έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η μικρή αδερφή της Catherine ήταν party animal όσο φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στο τμήμα Αγγλικής φιλολογίας.


Η συγκεκριμένη φωτό, στην οποία η ίδια έχει τυλιχτεί με χαρτί τουαλέτας, είναι ένα αστείο που έκανε με συμφοιτητές της πριν από αρκετά χρόνια. Η Pippa προσποιείται ότι αυτό θα είναι το νυφικό της φόρεμα, το οποίο και θα επιλέξει στην ομορφότερη ημέρα της ζωής της!

Που να ήξερε η κοπέλα στα 19 της χρόνια ότι κάποια στιγμή λόγω της αδερφής της, οι κουτσομπολίστικες εφημερίδες θα έκαναν και τη δική της ζωή φύλλο και φτερό;


nooz.gr