e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τι θα κάνει στη ζωή της η δούκισσα Catherine;

Μπορεί η Catherine Middleton να έγινε πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού παντρέυτηκε τον πρίγκιπα William, τον δεύτερο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όμως η ίδια δεν ζητάει τίποτα άλλο από το να γίνει μια καλή νοικοκυρά και να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακριά από κοσμικά events...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της, η νιόπαντρη δούκισσα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά της πρόσωπα πως "από εδώ και στο εξής είναι μια νοικοκυρά". Η Catherine δεν επιθυμεί να κάνει καμιά δημόσια κοσμική εμφάνιση και δεν σχεδιάζει να παραβρεθεί στις περίφημες ιπποδρομίες του Άσκοτ όπως κάνει η βασιλική οικογένεια, ούτε στα πάρτι που διοργανώνονται στους κήπους του Μπάκιγχαμ!

"Το ζευγάρι θα κάνει πράγματα μαζί όπως κάθε άλλο και η Catherine δεν θα κάνει solo εμφανίσεις... Στο μόνο event που θα παραβρεθεί θα είναι το διαμαντένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ την επόμενη χρονιά", λέει φίλος της νιόπαντρης στην εφημερίδα. Η Catherine δεν φαντάζεται τον εαυτό της με μεγαλεία και λούσα, αλλά ως τυπική σύζυγος ενός αξιωματικού της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας, στην οποία υπηρετεί ο William.
nooz.gr