e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η Lady Gaga... Μαρία Μαγδαληνή!

Το Πάσχα πλησιάζει και η Lady Gaga θα το γιορτάσει με τον δικό της τρόπο... Οι εκπρόσωποι της Καθολικής Εκκλησίας είναι σε έξαλλη κατάσταση μαζί της, αφού η νεαρή τραγουδίστρια θα υποδυθεί τη Μαρία Μαγδαληνή στο νέο βίντεοκλιπ της για το τραγούδι "Judas".

Ο πρόεδρος του Καθολικού Συνδέμου για τα Θρησκευτικά και Πολιτικά Δικαιωμάτα, Bill Donahue, ανέφερε ότι το βίντεο είναι άλλο ένα 'κόλπο' της Gaga και πρόσθεσε: "Υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικό ταλέντο και μετά υπάρχει η Lady Gaga. Θεωρώ την Gaga πραγματικά άσχετη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρει για να απογειώνει τις εμφανίσεις της; Χρησιμοποιεί την Καθολική θρησκεία για να βελτιώσει τα βαρετά σόου της. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα, πλησιάζει το Πάσχα και η Μεγάλη εβδομάδα", σημείωσε χαρακτηριστικά.


Η δήλωσή του αυτή, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τη Lady Gaga: "Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι ότι στην δικιά μου γραμμή στέκονται 3.000 άνθρωποι, στην δική σου όμως κανένας. Ποιος θα πάει στην κόλαση λοιπόν; Απλά με θλίβει το γεγονός ότι όλα αυτά τα ακούν και οι θαυμαστές μου. Ξέρω όμως ότι είναι μέρος της δουλειάς μου", ανέφερε η ίδια.


Το νέο single της Lady Gaga, με τον τίτλο "Judas", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου.
nooz.gr