e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η Jennifer Garner είναι η Miss Marple

Όταν φαντάζεστε τη δαιμόνια λύτη εγκλημάτων της Agatha Christie, Miss Marple, τι σας έρχεται στο μυαλό; Μια ηλικιωμένη γεροντοκόρη που ζει στο χωριό Αγ. Mary Mead και ενεργεί ως ερασιτέχνης ντετέκτιβ; Ε λοιπόν, ξεχάστε αυτή την εκδοχή! Η Disney θέλει να κάνει μια πιο... νεαρή Miss Marple με πρωταγωνίστρια την Jennifer Garner...

Σύμφωνα με το περιοδικό Deadline, η Disney έχει καλέσει τον σεναριογράφο Mark Frost (Fantastic Four, Twin Peaks), προκειμένου να γράψει μια πιο μοντέρνα εκδοχή της, όπου η Marple είναι στην ηλικία της Garner. Η ταινία βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Πιθανότατα, πάντως, το χωριό Αγ. Mary Mead να αντικατασταθεί στα γυρίσματα από τους κακόφημους δρόμους του Σικάγο. Την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβει η Garner με την εταιρεία παραγωγής της Vandalia Films. Η Miss Marple έχει απεικονιστεί στο παρελθόν στην τηλεόραση από τις Joan Hickson και Geraldine McEwan και στον κινηματογράφο από τις Margaret Rutherford και Angela Lansbury.
nooz.gr