e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-«Ο Παπανδρέου δεν με άκουσε για την οικονομία». Ο Μίμης Ανδρουλάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, τα λέει όλα για την τρόικα, το βιβλίο του, την πολιτική.


-Φτωχός ένας στους πέντε Έλληνες. Έρευνα σοκ: Η κρίση και η ανεργία «σκοτώνει» τα νοικοκυριά. Η μάχη των τιμών που έχασε ο Χρυσοχοϊδης και οι νέες επιχειρησιακές συμβάσεις.



-Πετάμε στα σκουπίδια ένα εκατομμύριο εμβόλια για τον Η1Ν1. Οι παρτίδες για τον Η1Ν1 που πληρώσαμε χρυσάφι και τα εγκληματικά λάθη των υπευθύνων.


-Θα μας βλέπουν παντού με νέες κάμερες. Ανοίγει παράθυρο με το νέο νόμο. Πόσες υπάρχουν, πόσες λειτουργούν, πού προβλέπεται να τοποθετηθούν και καινούριες.


-Έγγραφα- «φωτιά» κατά της Ελλάδας. Το Wikileaks αποκαλύπτει ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν εισβολή στην Ελλάδα. Η αποκάλυψη για τα σχέδια των Γερμανών και η απόρρητη αλληλογραφία του πρωθυπουργού με τον Ερντογάν.






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Μυστικά δείπνα στο ΠΑΣΟΚ. Ποιοι βουλευτές που μετείχαν οργανώνουν «εσωτερική αντιπολίτευση». Η θέση του Γιώργου.


-Αλλαγές παντού προωθεί ο Σαμαράς. Ορίζει «σκιώδη κυβέρνηση», σε ετοιμότητα για εκλογές




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Η Τζούλια «χτύπησε» στο Ηρώδειο. Μετά από το Πολεμικό Μουσείο και τα πορνό η… «απόλυτη» σε νέες περιπέτειες.


-Ο Πούτιν «ντρίμπλαρε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, για το Μουντιάλ του 2018 και του 2022. Η Ρωσία κέρδισε την πρώτη διοργάνωση και το Κατάρ τη δεύτερη.


-Επιστρατεύουν τα… δώρα στην αγορά για να προσελκύσουν καταναλωτές οι έμποροι. Η μάχη των προσφορών ενόψει Χριστουγέννων.






SPORT


-Το “crash test” Σισέ- Μιραλάς, το διπλό μήνυμα του Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, το «φαινόμενο» Κούπερ στον Άρη και γιατί επιβιώνει η Superleague από την κρίση.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις