e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




Ενώ εμείς θα πληρώνουμε ακριβότερα τιμολόγια… αυξήσεις- πρόκληση σε 44 διευθυντές της ΔΕΗ. Πόσο μεγαλώνει ο μισθός των νέων golden boys. Φέρνουμε στο φως την απόφαση που υπογράφει ο πρόεδρος της Επιχείρησης. Αυξάνεται μέχρι και 1500 ευρώ ο μισθός τους.



-Ολόκληρη η κατάθεση του Σωκράτη Κόκκαλη στην Εξεταστική για τη Siemens. «Ποιες μίζες; Κύριοι είστε εκτός θέματος. Εγώ δεν λάδωνα. Δεν ήρθα για να απαντήσω τι έκανα εγώ».


-«Σαπίζουν» οι S-300 στην Κρήτη. Ούτε μια δοκιμαστική βολή δεν τολμήσαμε να κάνουμε με το πανάκριβο αμυντικό σύστημα. Γιατί υποκύψαμε στις πιέσεις των Τούρκων.


-Μέχρι και τρεις μήνες αναμονή για ένα ραντεβού στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Η λίστα της ντροπής στα δημόσια νοσοκομεία. Νοσεί το ΕΣΥ. Το ΕΚΑΒ, τα ράντζα, τα γέρικα και χαλασμένα μηχανήματα, οι ουρές.


-Χαράτσι 770 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανση. Το νέο χτύπημα στις τσέπες μας. Η νέα ρύθμιση και γιατί ο χειμώνας που έρχεται θα είναι δυσβάσταχτος.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική




-Σε δύο δόσεις ο ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση. Το Νοέμβριο η «σκούπα» του Παπανδρέου, τώρα μόνο οι αναγκαίες αντικαταστάσεις.


-Αντιμέτωπος με φαινόμενα «απείθειας» ο Γιώργος. Ποιοι υπουργοί και βουλευτές του σηκώνουν… μπαϊράκι.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Ανοίγουμε το φάκελο φαρμακεία: Δεν είναι μόνο οι τιμές για τα φάρμακα το πρόβλημα που χρειάζεται λύση. Πού χρειάζεται να εστιάσει το Υπουργείο και τι θα γίνει με τα διανυκτερεύοντα.


-Η λιτότητα χτύπησε και τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ηχηρές απουσίες επιχειρήσεων. Συναγερμός στη συμπρωτεύουσα. Ξεπέρασαν τις 700 οι συμμετοχές αλλά υπολείπονται κατά και από τις περσινές 1009.


-Στα χέρια των εργαζομένων περνάνε οι προβληματικές επιχειρήσεις. Το πρώτο αυτοδιαχειριζόμενο εστιατόριο στην Ελλάδα και ποιοι θέλουν να το μιμηθούν.




SPORT


-Οι προπονητικές συνήθειες του Βαλβέρδε και ποιους δεν «πάει», τη φυσική κατάσταση των παικτών χτίζει τώρα ο Νιόπλιας και τα δέκα μεγάλα ερωτήματα για τη φετινή ΑΕΚ.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις