e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση Καρατζαφέρη κατά Σαμαρά

Επίθεση κατά του Α.Σαμαρά εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τον για πολιτική απομόνωσης της ΝΔ.


Και αυτό παρά τις εκκλήσεις του, όπως είπε, για την ανάγκη συστράτευσης στις εκλογές του Νοεμβρίου. «Η αγωνία μου είναι και ήταν μήπως «πρασινίσει» ο χάρτης. Ημουν ο μόνος που δε θα ήθελα το ΠΑΣΟΚ να έχει τη μονοκρατορία», ανέφερε, ενώ χαρακτήρισε «υποψηφιότητες ήττας» τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Σχετικά με την ανάκληση της στήριξής του στο πρόσωπο του κ. Ψωμιάδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Καρατζαφέρης υπενθύμισε ότι εκείνος πρώτος είπε «ναι» στην υποψηφιότητά του. «Η ΝΔ αρχικά αμφιταλαντεύτηκε», σημείωσε και πρόσθεσε ότι αργότερα με ωμό εκβιασμό ο κ. Σαμαράς πίεσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη ώστε να μη συμπεριλάβει τον αδερφό του Διονύση Ψωμιάδη στο ψηφοδέλτιό του.
«Δεν μπορώ να στηρίξω ένα ψηφοδέλτιο που να ελέγχεται με αυτό τον τρόπο από τον κ. Σαμαρά», συμπλήρωσε, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι προσπάθησε να μετατρέψει τον κ. Ψωμιάδη σε «πολιτικό κολλήγο».

Πηγή: ethnos.gr