e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Έρχεται «ζεστή» εβδομάδα

Η Κυριακή δεν είχε πολλές εκπλήξεις και εννοείται, δεν είχε και…ροή θεμάτων. Η επικαιρότητα συνήθως τη συγκεκριμένη μέρα, «φτωχαίνει» και μάλιστα πολύ. Όσον αφορά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, άπαντες γνωρίζουν ποια είναι τα θέματα που τρέχουν. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εβδομάδα που ‘ρχεται θα ‘χει πολλές μα πολλές ειδήσεις.

Πρώτα απ’ όλα, στο θέμα του προπονητή, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα θελήσουν να δώσουν ένα τέλος! Ο Ίβκοβιτς επί σερβικού εδάφους, θα συζητήσει εφ’ όλης της ύλης με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας της χώρας του , ενώ παράλληλα θα είναι σε επικοινωνία και με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ζήτησε 1,8 εκ. Ευρώ αρχικά, λογικά θα «πέσει» πιο κάτω. Όμως κανείς δεν ξέρει, μέχρι που  μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός.

Και δεν θα πρέπει στο τέλος να κάνει και σε κανέναν περιέργεια, αν το σχοινί «τεντωθεί» τόσο πολύ και κινδυνέψει να σπάσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν διάθεση να λυγίσουν. Όπως επίσης, δεν δέχονται όλους τους όρους του Σέρβου, γιατί έχουν κι αυτοί, τους δικούς τους. Μάλλον την Τρίτη, θα υπάρξει οριστικό φινάλε, είτε έτσι , είτε αλλιώς.

Στα μεταγραφικά, τα ονόματα των Σπανούλη και Μακ Ιντάιρ, είναι στο προσκήνιο. Ο Αμερικανός έχει ζητήσει 3 εκατομμύρια δολάρια για δυο χρόνια. Τον θέλει πολύ και ο Παναθηναϊκός, από την στιγμή που βλέπουν οι παράγοντές του, τον Σπανούλη να ντύνεται σιγά- σιγά στα κόκκινα. Ο Μακ Ιντάιρ, θα αποφασίσει που θα βάλει την υπογραφή του, αλλά θα πρέπει να το κάνει και γρήγορα. Μέχρι τις 30 Ιουνίου, ισχύει η ρήτρα των 230 χιλιάδων προς την Σιένα. Μετά το ποσό μπορεί να εκτιναχθεί, αν το θελήσουν οι Ιταλοί.

Στην περίπτωση του Σπανούλη, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την πρότασή του και μπορεί την Δευτέρα να έχουν νεότερα. Θέλουν τον παίκτη, ξέρουν ότι δεν έχει και πολλές λύσεις και έτσι αισιοδοξούν. Θεωρούν μάλιστα, ότι του ‘χουν κάνει εξαιρετική πρόταση.

Ο Ολυμπιακός, ενδιαφέρεται και για τον Ρομαίν Σάτο, που είναι ελεύθερος από την Σιένα, αλλά αυτή η μεταγραφή, έχει να κάνει και με το πως θα πράξει ο Τζός Τσίλντρες που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και μιλάει με ομάδες.

Σχετικά με το θέμα που αποκάλυψε το theplayer.gr, για περικοπή συμβολαίου στον Παπαλουκά, δεν υπήρξε τοποθέτηση της διοίκησης του Ολυμπιακού. Όπως πάντα, δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν.

Πηγή: theplayer.gr