e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Πελέ: «Βραζιλία και Ισπανία οι καλύτερες»

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, Βραζιλία, και την Ισπανία χαρακτήρισε ως τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Πελέ.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Βραζιλία και η Ισπανία είναι τα μεγαλύτερα φαβορί για να κερδίσουν το Μουντιάλ, αν και στο όνειρό του βλέπει μία αφρικανική ομάδα να φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης...


«Η Ισπανία και η Βραζιλία έχουν τις καλύτερες ομάδες, αλλά είναι δύσκολο να δώσω τον τίτλο του φαβορί σε μία από τις δύο», τόνισε ο Πελέ και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τη Βραζιλία να παίζει κόντρα σε μία αφρικανική ομάδα στον τελικό. Γνωρίζω πολύ καλά την Αφρική και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι ένα καλό τουρνουά, καλά οργανωμένο και πολύ θεαματικό».


Όσο για τις πιθανότητες της πατρίδας του, ο Πελέ παραδέχτηκε ότι η Βραζιλία πρέπει να δουλέψει σκληρά


«Η Βραζιλία πρέπει να είναι στην καλύτερή της κατάσταση για να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό το καλοκαίρι» , δήλωσε ο πρώην σταρ της «σελεσάο», ο οποίος από τις υπόλοιπες ομάδες ξεχώρισε την Αγγλία, λόγω της παρουσίας του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο των «λιονταριών» και των ποιοτικών παικτών της.






http://www.theplayer.gr/index.php?ID=2OncI4sLkFAi1Eca&Rec_ID=3635