e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε σε Λύκειο της επαρχίας Λάρνακας στην Κύπρο και αφορά παρενόχληση δύο ανηλίκων μαθητών από καθηγήτρια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες ενός εκ των δυο μαθητών, η εν λόγω εκπαιδευτικός, που φέρεται να είναι και νυμφευμένη, είχε σεξουαλική επαφή και με τους δυο μαθητές στο αυτοκίνητό της.

Επίσης, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, η καθηγήτρια έστελνε και μηνύματα στο κινητό του, με τα οποία του ασκούσε πίεση για συνέχιση της σχέσης τους. Τόσο τα γραπτά τηλεφωνικά μηνύματα όσο και τα μηνύματα στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης είναι αποθηκευμένα και φυλαγμένα από τα δυο παιδιά.



Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα στο facebook και φέρεται να έχει σταθερή επικοινωνία με αριθμό μαθητών του σχολείου. Μάλιστα, καλά ενημερωμένες πηγές από το Υπουργείο Παιδείας αναφέρουν ότι η εν λόγω εκπαιδευτικός και στο παρελθόν απασχόλησε «με τις αδυναμίες της» το Υπουργείο, αναγκάζοντας τους τότε ιθύνοντες να τη μετακινήσουν σε άλλη σχολική μονάδα.


Στους μάρτυρες κατηγορίας περιλαμβάνονται και μαθητές, καθηγητές, αλλά και γονείς. Όλο αυτό το υλικό βρίσκεται συγκεντρωμένο στο γραφείο της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου