e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τα γιορτινά της «φορά» η Αθήνα εν όψει των Χριστουγέννων

Εκδηλώσεις στην πόλη


Μια Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη στο Γκάζι, ένα σκεπαστό χωριό στο προαύλιο του Badminton, πάρτι και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους αποτελούν μερικές μόνο από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Αθήνα μέσα στο επόμενο διάστημα.Στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα ζωντανέψει μια χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη έως τις 6 Ιανουαρίου 2011 (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι).


Πρόκειται για ένα ξεχωριστό φεστιβάλ που έχει ως σκοπό να προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντας τους μια μαγική ατμόσφαιρα για ένα ολόκληρο μήνα.

Παγοδρόμιο, πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια, καρουζέλ, στρουμφοχωριό, τρενάκι, κινηματογράφος με παιδικές ταινίες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, ο Άγιος Βασίλης που θα υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες στη Χιονισμένη Στρουμφόπολη, παραστάσεις με αγαπημένους ήρωες όπως η Χιονάτη με ζωγραφική προσώπου (face painting) και πολλοί άλλοι, καθώς και πλούσια δώρα θα κάνουν τη φετινή γιορτινή περίοδο να μοιάζει ξεχωριστή.

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με χειροποίητα υπερμεγέθη σκηνικά από αγαπημένα παραμύθια, όπως η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Μολυβένιος Στρατιώτης, ο Πινόκιο φιλοξενεί έως τις 9 Ιανουαρίου 2011 ο προαύλιος χώρος του Θεάτρου Badminton.

Στον ίδιο χώρο λειτουργούν, επίσης, χριστουγεννιάτικη αγορά, εργαστήρια χειροτεχνίας, ζαχαροπλαστικής και θεατρικών δρώμενων, διαγωνισμοί, κληρώσεις και μια μεγάλη πίστα παγοδρομίας.

Θέατρο Badminton: Άλσος Γουδή, Ώρες λειτουργίας:Καθημερινά 15.00-23.00, Σαββατοκύριακα-Αργίες 10.0-23.00, τιμή εισιτηρίων: 4 ευρώ.


Στο Athensheart έρχεται η «Σχολή των Ξωτικών». Τα παιδιά με τη βοήθεια των... ξωτικών φτιάχνουν τα δικά τους παιχνίδια, φορτώνουν τα δώρα στο έλκηθρο του Αϊ Βασίλη και τον γνωρίζουν από κοντά.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα συνοδεύουν μελωδίες ζωντανής μουσικής από σαξόφωνο, καθώς και μουσικές τζαζ.


Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

•Παιδικές εκδηλώσεις, Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-21:00, Σάββατο 11:00-19:00 και στις 19, 24 και 31 Δεκεμβρίου 11:00-19:00


•Μουσικές εκδηλώσεις: σαξόφωνο στις 11 και 18 Δεκεμβρίου, 13:00-17:00, live τζαζ στις 19, 24 και 31 Δεκεμβρίου 13:00-17:00.


ta nea