e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Ο Προβόπουλος και οι στενοί… κορσέδες. Να αλλάξουμε για να σωθούμε, αλλά αυτά που προτείνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, μήπως μας «σκοτώνουν»; Έριξε όλα τα βάρη στο λαό, αλλά «ξέχασε» τους βιομηχάνους και τους μεγαλοεπιχειρηματίες.


-Η κόρη του Θεοδώρα που δημιουργεί πανάκριβα συνολάκια και κορσέδες για την υψηλή κοινωνία.


-Έφοδος του ΣΔΟΕ στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι «Ράμπο», τα εικονικά τιμολόγια και τα «δωράκια» των Γερμανών.



-Συνέντευξη: Γιάννης Σγουρός: «Οι συνυποψήφιοί μου παραπλανούν τους πολίτες. Λένε ψέματα ότι λόγω του μνημονίου περικόπτεται η χρηματοδότηση.


-Συνέντευξη του Άρη Σπίνου: «Η εκλογική συντριβή του Κικίλια θα σημάνει την έναρξη του διαλόγου για μια νέα, ενωμένη κεντροδεξιά παράταξη».




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Άνθιμος- Μπουτάρης: «Είσαι μουτζαχεντίν», λέει ο ένας, «είσαι Βουλγαροπροδότης», λέει ο άλλος. Το παρασκήνιο της μεταξύ τους κόντρας και πώς εμπλέκεται ο Ψωμιάδης.


-Σενάρια αλλαγής του πολιτικού σκηνικού φέρνει η κάλπη. Ο «εκβιασμός» του Παπανδρέου και τι μπορούν να φέρουν οι κάλπες. Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία», ψίθυροι για κυβέρνηση συνεργασίας και νέα κόμματα.


-Παιχνίδι σε βάρος μας με τις εκλογές. Τα κόμματα επιδιώκουν πολιτικά οφέλη και ξεχνούν ότι ψηφίζουμε για τις «γειτονιές» μας.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:




-Το εκλογικό θρίλερ. Τα πρόσωπα και τα διλήμματα, ποιοι «παίζουν» δυνατότερα και η επόμενη μέρα.


-Η αντεπίθεση Σαμαρά στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Δηλώνει έτοιμος για εκλογές, θέτει σε συναγερμό τη Ρηγίλλης.


-Τα επτά «αμαρτήματα» της Θάλειας Δραγώνα. Τι την οδήγησε στην παραίτηση, το παρασκήνιο, οι χειρισμοί της σε «καυτά» θέματα και οι πρωτοβουλίες- πρόκληση που πήρε.


-Πατέρας κατά Μαρινάκη. Η άλλη όψη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Τους ενώνουν πολλά, τους χωρίζει η μπάλα. Φίλοι από παιδιά οι εφοπλιστές, τώρα έγιναν αντίπαλοι.


-Κόπηκαν από τις εκλογές για… λίγα δευτερόλεπτα. Τι λένε οι υποψήφιοι που έχασαν κυριολεκτικά στο παρά ένα την προθεσμία για να υποβάλλουν τους συνδυασμούς τους στο Πρωτοδικείο.






SPORT


-Μεγάλο στοίχημα το ματς του Σαββάτου για τον Βαλβέρδε, στη «ζυγαριά» ο Νιόπλιας. Η μάχη στο Final Four του μπάσκετ για τους «αιώνιους».


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις