e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Συνομωσία σιωπής. Ποιοι έφαγαν τα λεφτά; Ο υφυπουργός Πάνος Μπεγλίτης κατήγγειλε ότι φτιάχτηκαν περιουσίες από τους εξοπλισμούς. Να καταθέσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα τον κάλεσε η ΝΔ. Πρώην υπουργοί αλλά και επιχειρηματίες που είναι εν δυνάμει ύποπτοι, σιώπησαν, αλλά το «κατάπιε» και ο ίδιος ο Μπεγλίτης στο τέλος. Όμηροι στο θέατρο του παραλόγου, πασπαλισμένο με… συγκάλυψη ξανά.



-Θησαυρίζουν ανενόχλητες οι πολυεθνικές στην πλάτη μας. Από 30 ως 400% τα «καπέλα». Τεράστιες οι διαφορές στις τιμές των προϊόντων των ίδιων εταιριών σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.


-Μόνο στην Ελλάδα χτυπούν οι κερδοσκόποι; Ποιος θα μας προστατεύσει; Γιατί πουλά ακριβότερα εδώ η Coca Cola; Γιατί πληρώνουμε 0,95 ευρώ το Νουνού και οι Κύπριοι 0,83; Γιατί η Nestle τα… υπερτιμολογεί σχεδόν όλα; Ο καφές Jacobs, το απορρυπαντικό Dixan και τα άλλα «αλμυρά» προϊόντα.


-Τρομοκρατούν βουλευτές για τη Siemens. Καταγγελίες για απειλητικά τηλεφωνήματα και καταδιώξεις.


-Έξι μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής τοποθετούνται: «Να ζητήσουμε τώρα δύο δισεκατομμύρια ευρώ αποζημίωση για το σκάνδαλο της εταιρίας».






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Μεγάλη συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη. Ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλά για το έργο του και τα σχέδιά του. «Η Αθήνα, είναι η αγάπη μου, είναι για μένα έργο ζωής. Στις εκλογές κανείς δεν έχει την πολυτέλεια του λάθους».


-Αντισυνταγματικά είναι αντιπρόεδρος ο Πάγκαλος, αφού δεν είναι μέλος του υπουργικού συμβουλίου! Ο νομικός Περικλής Σταυριανάκης αναλύει τις διατάξεις και θέτει ερωτήματα.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Παράνομα τα πρόστιμα για το τσιγάρο, υποστηρίζει ο γενικός γραμματέας των δημοτικών αστυνομικών! Σύγχυση και με τις αρμοδιότητες.


-Η Αμερικανίδα που «κάρφωσε» τον Δρούτσα για τα… ψώνια στη Νέα Υόρκη. Ο θόρυβος που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις της.


-Όταν ο Παπανδρέου έλεγε ότι θα νομιμοποιούσε τα μαλακά ναρκωτικά. Οι εξαγγελίες του, το νομοσχέδιο, ποιοι είναι υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς και ποιοι όχι.


-Περικλής Παναγόπουλος: Οι απαγωγείς δεν έκοψαν τη «ρότα» του. Οι νέες επενδύσεις σε καράβια και τι άλλαξε στη ζωή του.


-Αίσχος: Παραγράφηκαν τα πρόστιμα για το έγκλημα στα Τέμπη. Κανείς δεν έφταιγε τελικά για τα 21 αγγελούδια που έχασαν τη ζωή τους, το 2004.




SPORT


-Για άλλα δύο χρόνια «δένει» τον Κούπερ ο Άρης. Πώς θα λύσει τα προβλήματα της ΑΕΚ ο Χιμένεθ, ο Μιραλάς κλείνει στόματα στον Ολυμπιακό και εφαρμόζεται το σχέδιο Βγενόπουλου στον ΠΑΟ.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις