e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστίες ΣΕΔ προς τον Σ. Καπράλο

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο πρόεδρο του Χ.Α., κ. Σπύρο Καπράλο.

Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:«Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου ευχαριστεί τον κ. Σπύρο Καπράλο για την γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε την τελευταία εξαετία κατά την οποία ήταν Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών.


Δεν ξεχνάμε ότι επί των ημερών του κ. Καπράλου ο ΣΕΔ αναγνωρίσθηκε ως εκπρόσωπος των ιδιωτών επενδυτών στη χώρα μας, με την τοποθέτηση εκπροσώπου του στη Συμβουλευτική Επιτροπή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η αναγνώριση αυτή έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και μάλιστα διακομματικά, με νόμο που ψηφίσθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επικυρώθηκε με Υπουργική απόφαση από τη σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ελπίζουμε ότι και ο νέος Πρόεδρος του Χ.Α. θα επιλεγεί με αξιοκρατικά κριτήρια και μετά από διαβούλευση στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι φορείς της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Ο ΣΕΔ στηρίζει αυτή τη διαδικασία, η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την περεταίρω αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών προς τον θεσμό».


nooz.gr