e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Συμμορία θανάτου με ανθρώπους -τέρατα. Τα μέλη της σκοτώνουν αδέσποτα ζώα, φωτογραφίζονται με τα πτώματα και εκστασιάζονται. Τέτοια φρίκη δεν τη χωρά ο νους. Πώς δρα το κύκλωμα που προκαλεί σοκ σε όλη την Ελλάδα.


-Πολιτικό θρίλερ με το σκάνδαλο του υποψηφίου δημάρχου. Σάλος με τις αποκαλύψεις της PRESS και νέα στοιχεία που έρχονται στο φως. Τις ηγεσίες των κομμάτων απασχόλησε το θέμα. Άραγε, θα το πνίξουν;



-Επώνυμοι στο κύκλωμα με τα οικόπεδα. Αποκαλύπτεται η άγνωστη δράση του παραδικαστικού νούμερο 2. Οι πρωταγωνιστές, το παζάρι, το «καρφί» και γιατί «αργεί» η υπόθεση.


-Βουλευτική Mercedes πήρε ο Καραμανλής, ενώ μας προκαλεί με το Βατοπέδι. Πούλησε το τζιπάκι του.


-Καταγγελίες φωτιά σε βάρος του νομάρχη Θεσσαλονίκης. Για σκάνδαλο με έργα που δεν έγιναν ποτέ και για διπλοπληρωμές, κατηγορεί τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ο Μιχάλης Τρεμόπουλος




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Συνέντευξη του Γεράσιμου Γιακουμάτου: «Δεν θα καταθέσω ξανά δήλωση πόθεν έσχες». Χαρακτηρίζει άχρηστο το νόμο, αφού δεν εξυπηρετεί τη διαφάνεια.


-Υπουργοί σε κατάσταση υστερίας μέσα στην κυβέρνηση. Ο άγριος τσακωμός μεταξύ Ραγκούση- Χρυσοχοϊδη, η παρέμβαση του Πάγκαλου. Προειδοποίηση και προς Ανωμερίτη να ακολουθήσει τις εντολές του Γιώργου.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Μπούμερανγκ για το Σαμαρά η Εξεταστική για την οικονομία.


-Μαύρο χρήμα στην ΕΛΑΣ. Και αστυνομικοί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Οι εν ενεργεία αξιωματικοί και οι συνταξιούχοι που αμοίβονται για την προστασία των ισχυρών.


-Τα 30 εκατομμύρια της γνωστής κυρίας. Πλαστά ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος για κύκλωμα, η σύλληψη του οποίου θα προκαλέσει σάλο.


-Ο Μίχας θέτει βέτο για τον Φασούλα στον Πειραιά: «Αν τον βάλουν υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, εγώ φεύγω». Απειλεί να κατέβει ανεξάρτητος. Σάλος στο ΠΑΣΟΚ.


-Αρχίζει η μάχη για την ακρίβεια. Αποφασισμένη η κυβέρνηση να τα βάλει με τις πολυεθνικές για να ρίξουν τις τιμές. Ακριβότερο απ’ όλη την Ευρώπη στην Ελλάδα το καλάθι της νοικοκυράς.




SPORT


-Οι 7 πληγές του φετινού Παναθηναϊκού, τα μεγάλα διλήμματα του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και το βαρύ φορτίο που άφησε πίσω του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.






Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις