e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Επαφές Δρούτσα με παράγοντες του Χόλιγουντ για την προβολή της Ελλάδας


Συνάντηση είχε και με αξιωματούχους της ΑΧΕΠΑ Λος Αντζελες

Τρόπους για την προσέλκυση αμερικανικών παραγωγών στην Ελλάδα συζήτησε ο

υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, με στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας στο Λος Άντζελες.



οποίος προγραμματίζει εκπομπή για την Ελλάδα. Στη συνέχεια, με τον βραβευμένο σκηνοθέτη γνωστών ντοκιμαντέρ Κάρι Ανθολι, ο οποίος είναι και υπεύθυνος των μίνι σειρών του δικτύου HBO και, μεταξύ άλλων, αντάλλαξαν απόψεις για τη δυνατότητα παραγωγής ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επίσης συνάντηση με τον σκηνοθέτη και ανεξάρτητο παραγωγό, Φαίδων Παπαμιχαήλ, ο οποίος προγραμματίζει να προχωρήσει σε παραγωγή ταινίας στην χώρα μας.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλο της Fox Filmed Εentertainment, Τζιμ Γιαννόπουλο, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τα ενδιαφέροντα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, σε σχέση με τις δυνατότητες συνεργασίας με την Ελλάδα.

Ακολούθως, ο κ. Δρούτσας συναντήθηκε με στελέχη του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, που φέτος συμπληρώνει τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Πόλη των


Αγγέλων, καθώς και του American Hellenic Council.

Συνάντηση είχε και με αξιωματούχους της ΑΧΕΠΑ Λος Αντζελες, με τους οποίους


αντάλλαξε ιδέες για την περαιτέρω σύσφιγξη των σχέσεων της κινηματογραφικής βιομηχανίας με την Ελλάδα, αλλά συνάμα για την πολιτιστική παρουσία της χώρας μας στο Χόλιγουντ και για την προώθηση των ελληνικών θεμάτων στην Αμερική .
 
ta nea
Ο κ. Δρούτσας, συναντήθηκε πρώτα με τον Μάικλ Κόρμπετ, τηλεοπτικό παραγωγό, ο