e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Έρχεται κι άλλο αίμα! Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο. Τρόμος στον κόσμο των Media. Οι παρακολουθήσεις, οι νέες απειλές και οι αναφορές σε Χατζηνικολάου, Κοντομηνά, Κουρή και Μάκη.


-Η αποκρυπτογράφηση της «Σέχτας Επαναστατών». Ποινικό και παραβατικό παρελθόν έχουν οι δράστες. Τα εννέα «κλειδιά» της προκήρυξης και τα μυστήρια.


-Ακρίβεια: Η Κατσέλη έχασε τη μάχη, οι κερδοσκόποι κάνουν επιδρομή στην αγορά. Το «παιχνίδι» με τα καύσιμα και οι ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ.



-Αποκάλυψη: Μας κοροϊδεύουν με τα πρόστιμα στις μεγάλες εταιρίες. 136 εκατομμύρια ευρώ δεν θα εισπραχθούν ποτέ. Στάχτη στα μάτια τα πορίσματα της Επιτροπής Ανταγωνισμού.


-Όμηροι στο κράτος- μπάχαλο. Συνεχίζουν την απεργία τους οι οδηγοί βυτιοφόρων, στα ύψη οι τιμές των καυσίμων. Ο τραγέλαφος με την επιστράτευση.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Βάλτος για τη ΝΔ το Βατοπέδι. Πόρισμα- φωτιά του Λέανδρου Ρακιντζή έχει στα χέρια της η ανακρίτρια. Κάνει λόγο για τεράστια ζημιά του Δημοσίου.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Αποκαλύψεις- σοκ για την πτώση του Apache και την τραγωδία στο Στρατό. Οι καταγγελίες για ελαττωματικά ελικόπτερα. Ποιοι έχουν την ευθύνη για τον άδικο χαμό των δύο πιλότων.


-Εισαγγελέας στο Υπουργείο Υγείας, μετά την αποκάλυψη της Press. Πόσα λεφτά έχασε το δημόσιο με την αμαρτωλή σύμβαση και το σκάνδαλο με το αίμα. Και νέες αποκαλύψεις.


-Το μεγάλο φαγοπότι στον τουρισμό. Έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Οι αποκαλύψεις και οι τεράστιες ευθύνες του «κολλητού» του Αντώνη Σαμαρά, Κ. Μαρκόπουλου.


-Υπό διάλυση η Πυροσβεστική. Οι αξιωματικοί καταγγέλλουν ότι ο υπουργός αρνείται να τους ακούσει. Περιγράφουν σημεία και τέρατα.


-Πυρηνικά όπλα ετοιμάζει η Τουρκία. Βγάζουμε στη φόρα όλο το ύπουλο σχέδιο των Τούρκων με το Πακιστάν και το Ιράν.




SPORT


-Η μεγάλη μάχη των μεταγραφών σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πόσα ξόδεψαν, ποιους πήραν, ποιους διώχνουν, ποιους φέρνουν. Οι παγίδες που καλείται να αποφύγει η ΑΕΚ και το ευρωπαϊκό DNA του ΠΑΟΚ




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις