e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Περίεργο παιχνίδι Μυτιληναίου σε Βαρδινογιάννη για Παναθηναϊκό.


Οταν προφανώς η οικογένεια Βαρδινογιάννη, είχε αποφασίσει την αντεπίθεση της και θέλησε να πάρει την τύχη στα χέρια της για τον πολυμετοχικό Παναθηναικό, σκέφτηκε  και απευθύνθηκε σε φιλικά προσκείμενους επιχειρηματίες οι οποίοι ενδεχομένως θα κάλυπταν μέρος της αύξης του μετχοικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Περίμενε,κατα πάσα πιθανότητα την αποχώρηση του Βγενόπουλου και είχε μελετήσει καλά τις κινήσεις της και
όλα τα ενδεχόμενα. Τότε έγινε η πρόταση προς τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, ο οποίος ανεπιτυχώς είχε περάσει και απο την ηγεσία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, να συμμετάσχει στον Παναθηναικό. Μεταξύ των Ομίλων Βαρδινογιάννη και Μυτιληναίου  επιτεύχθηκε τους τελευταίους μήνες μιά ιδιαίτερα επικοδομητική συνεργασία στον τομές της ενέργειας.Κατ αρχήν λοιπόν στην πρώτη συζήτηση ο Βαγγέλης Μυτιληναίος είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε. Μόλις αυτό όμως άρχισε να γίνεται γνωστό σέ όλους μέσα στο γραφεία του Ομίλου στον Παράδεισο Αμαρουσίου,είχε επισημανθεί οτι ο πρόεδρος δεν ενδιαφέρεται αλλά καλό είναι αυτό να μην γίνει γνωστό γιατι"θα δημιουργούσε πρόβλημα με τον Βαρδινογιάννη" και θα δημιουργούσε και "θέμα με τους υπολοίπους μετόχους της ΠΑΕ"
Οι μέρες και οι βδομαδες πέρασαν , οι εξελίξεις στον παναθηναικό ήλθαν και τώρα οι πληροφορίες λένε ότι ο Βαρδινογιάννης είναι ιδιαίτερα δυσαρεστηέμνος με την στάση του Μυτιληναίου ο οποίος δεν κράτησε τον λόγο του και σήμερα -ανεξαρτήτως εάν είναι επιθυμητός ή όχι- αποφεύγει να θέσει το θέμα της πρότασης που του έγινε.
Πως το λένε το στιχάκι;
Είναι νεός είναι ωραίος είναι ο Ευάγγελος Μυτιληναίος;