e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η καραμέλλα της διαιτησίας και άλλα παράξενα

Η σύσκεψη που πραγματοποίησαν τα αδέλφια Αγγελόπουλοι είχε αποτέλεσμα.
Βλέπετε η καραμέλλα που λέγεται διαιτησία μπορεί να προσφέρει το άλλοθι που χρειάζονται μερικοί. Ιδιαίτερα εάν αυτοί απευθύνονται σε χαχόλους.
Χαχόλοι βέβαια δεν μπορεί να είναι το σύνολο των οπαδών του  Ολυμπιακού που έχουν νου και γνώση αλλά
και που γνωρίζουν τις δυνατότητες της ¨κόκκινης ομάδας" μπάσκετ.Ξέρουν μέχρι που μπορεί να φτάσει.
 Ακόμα ομως και η μειοψηφία των λίγων χαχόλων, ιδιαίτερα εάν κατευθύνεται και απο καθοδηγούμενες και χρηματοδοτούμενες γι αυτό το σκοπό εφημερίδες,  κάνει τη δουλειά της. Δημιουργεί θόρυβο.
Γι αυτό λέμε λοιπόν οτι η σύσκεψη είχε αποτέλεσμα. Για να μην πέσουν ευθύνες στα κεφάλια τους και για τις επιλογές παικτών και ιδιαίτερα του προπονητή, τα αδέλφια που πήραν το μπάσκετ για να "απαντήσουν" στον Κόκαλη για την αξία τους και την ικανότητα τους, άρχισαν να μιλούν για τη διαιτησία του μπάσκετ, λέγοντας διάφορα εξωπραγματικά. Στο ερώτημα που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός στός τρίτο τελικό του μπάσκετ δεν έχουν απαντήσει ακόμα αλλά θόρυθος να γίνεται.
Ιδιαίτερα αυτή την εποχή.Οπου  και οι ίδιοι φαίνεται πως παίζουν το παιχνίδι διεκδίκησης της ΠΑΕ,έστω και με την τακτική που ακολουθούν. Τακτική ίδια μ΄αυτή του Λαυρεντιάδη. "Αφήστε τον Κόκκαλη να απαξιωθεί πλήρως και μετά θα εμφανιστούμε μόνοι μας ή μαζί με τον Λαυρέντη,ως ήρωες" .Αυτή είναι η  τακτική. Με ποιό πρόσωπο όμως να το κάνουν αφού δεν τους βγαίνει το λαικό έρισμα. Στο μπάσκετ δέν έχουν πετύχει απολύτως τίποτα. Τους το λένε κατάμουτρα άλλοι επιχειρηματίες οι οποίοι δεν θέλουν τον Γιαννάκη και δεν πιστεύουν ότι μ΄αυτό τον προγραμματισμό που γίνεται τα αδέλφια της Χαλυβουργικής θα πετύχουν κάτι σημαντικό.
Τα αδέλφια Αγγελόπουλοι αλλά και οι εφημερίδες που υποστηρίζουν την ομάδα τους (αυτές για να πουλήσουν) "ανεβάζουν "το θέμα της διαιτησίας. Βλέπετε είναι κι αυτό ένα άλλοθι για ένα ακόμα τίτλο που θα χαθεί για την ομάδα τους.
Φυσικά αυτό το...άλλοθι το υπηρετεί ευλαβικά και η εφημερίδα που πωλείται στην ...ψαραγορά πάντα φρέσκια αλλά που φαίνεται καθαρά πως ...βρωμάει απο διαπλοκή. Μέσω του ιδιοκτήτη της δεν έγιναν  και συνεχίζονται να δημοσιεύονται τα επιθετικά,αν δεν τα χαρακτηρίσουμε διαφορετικά, κείμενα για τον Θόδωρο και την Γιάννα Αγγελοπούλου;. Οι τελευταίοι μπορεί να έχουν ακόμα και αποδείξεις για ...πιέσεις που δέχθηκαν αλλά σίγουρα ξέρουν και τη συνεργασία του υπάρχει μεταξύ του συγκεκριμένου εκδοτικού...συγκροτήματος και του άδελφου του Θόδωρου, Κωνσταντίνου. Είναι γνωστό ότι μεταξύ των αδελφών εδώ και χρόνια έχει ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος και δικαστικές διαμάχες. Ο Θόδωρος και η Γιάννα εγκατέλειψαν ακόμα και τη σουίτα στο Καραισκάκη, ενώ ο Κωνσταντίνος και τα παιδιά του... επενδύουν στον γαύρο. Αυτά σκεφτόμαστε και αναρωτιόμαστε αν είναι αλήθεια τα όσα συζητάει η πιάτσα. Πίσω απο τον "γαύρο" βρίσκονται  οι Αγγελόπουλοι. Αν ναι γιατί δεν το ομολογούν; Μήπως βρίσκεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.Αν ναι γιατί δεν εμφανίζεται όπως σε τόσα και τόσα έντυπα. Πάντως είναι σίγουρο ότι πίσω απο την έκδοση δεν βρίσκεται ο Γλού, ο οποίος επι χρόνια χρηματοδοτούσε το ένθετο ¨γαυρος ¨στην Αξία.Οταν τα είχε σπάσει με τον Κόκκαλη.
Τα λεφτά που ρίχθηκαν για να σπάσει το "κατεστημένο" με την εφημερίδα του άλλου προέδρου του Σωκράτη, τον "Πρωταθλητή" είναι πολλά. Ποιός τα έδωσε και γιατί. Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για τέτοιο εγχείρημα, ιδιαίτερα με την καθημερινή διαφήμιση του εντύπου μέσω της τηλεόρασης και των αφισσών. Κι αυτό μπορούν να το διαβεβαιώσουν και οι συντάκες της οικονομικής του εφημερίδες που βλέπουν το χρώμα του χρήματος ανα τρίμηνο και ο διευθυντής μάρκετινγκ που πρόσφατα αποχώρησε αλλά και πολλοί ακόμα επιχειρηματίες...Πίσω απο την έκδοση του συγκεκριμένου εντύπου και σκοτεινό παρασκήνιο υπάρχει και συμφέροντα.Μπορεί να το βεβαιώσει και ο ίδιος ο Κόκκαλης ο οποίος είναι δυσαρεστηέμος με το παιχνίδιπου γίνεται,έστω κι άν δεν θέλει να μπεί τώρα σε διαμάχες τέτοιου είδους αφου προσδοκά ως μάνα εξ ουρανού τη συνεργασία του είτε με τα αδέλφια Αλλεγόπουλοι είτε με τον Λαυρεντιάδη.
 Το θέμα είναι οτι βρισκόμαστε στην Ελλάδα και ο καθένας βαδίζει πάνω στους δικούς του νόμους και αξίες.
Ο ένας μιλάει για διαιτησία, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και μένει ατιμώρητος, ο άλλος εκδίδει με αδιαφανείς τρόπους ..κατευθυνόμενη εφημερίδα, ο άλλος συκοφαντεί και εκβιάζει χωρίς η Δικαιοσύνη να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.