e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Θέλει Σάντος ο Ολυμπιακός!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZlTnmnUhMh5pRzEZMAGb8Pp0Sxnumj4_vVH8CJjWM_X4Rk5kY4jwPrjx6g0nvtVhAk6TRfx0QpEkLGh0c9wlyGTXoXIsUDT15LYSy96VLA7qncPu-zr8IvZvEiu7_BD9B30eg3m-PACM/s400/santos+paok.jpg

Με σημερινό της δημοσίευμα η έκδοση της Record αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Πορτογάλο, πρώην πλέον, προπονητή του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος.



Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι παρά την θέληση του Ίβηρα τεχνικού να αποχωρήσει από την πατρίδα μας, η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζει δελεαστική πρόταση για να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το πέρας των πλέι οφ.   

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο καλύτερος παίκτης του Euro 2004 και τώρα πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, δεν κατάφερε να πείσει τον Φερνάντο Σάντος να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήδη ψάχνει για τον αντικατάσταση του και τα δύο ονόματα που γίνονται γνωστά από τον ελληνικό Τύπο, είναι του Jorge Costa και του Paulo Bento, του οποίου όμως η περίπτωση εμφανίζει λιγότερες πιθανότητες.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν σκοπεύει να μείνει άλλο στην Ελλάδα, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται να ετοιμάζει δελεαστική πρόταση». 


Πηγή: gazzetta.gr