e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη

Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη

Είναι μια περίοδος δύσκολη για την Ελένη Μενεγάκη, αφού η προσωπική της ζωή πάλι έχει γίνει επίκεντρο συζητήσεων και σχολίων σε καθημερινό επίπεδο.

Στις δύσκολες στιγμές ο κάθε άνθρωπος θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους εμπιστοσύνης έτσι και η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις στιγμές θέλει κοντά της ανθρώπους που να της δώσουν δύναμη και κουράγιο. Μάλιστα, χθες στην εκπομπή της που ήταν καλεσμένη η Ράνια Θρασκιά συζήτησαν γι΄αυτό το θέμα, τη φιλία. "Έφυγαν από δίπλα σου άνθρωποι σε αυτόν τον χώρο όταν βρέθηκες εκτός εργασίας;" ρώτησε η παρουσιάστρια την Ράνια Θρασκιά. Η απάντηση της Ράνιας ήταν: «Κοίτα. Τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί καθοριστικές αλλαγές στην ζωή μου. Γνώρισα μια περιπέτεια υγείας. Γνώρισα έναν επώδυνο χωρισμό, μια καινούργια σχέση. Μεγάλη ευτυχία και μεγάλη δυστυχία. Το αποτέλεσμα είναι η αλήθεια στην ζωή μου. Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα». Και πρόσθεσε: «Τι σημασία έχει να έχεις δίπλα σου 10 ανθρώπους που δεν σε αγαπάνε πραγματικά; Τι να τους κάνεις;».
Από το στόμα της Ελένης Μενεγάκη εκείνη τη στιγμή βγήκε ένας αναστεναγμός, ένα "αχ" που αποκάλυψε όλα αυτά τα οποία περνάει αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Στη συνέχεια σχολιάσε την απάντηση της Ράνιας λέγοντας οτι "Δεν ξέρω τι να πω". Εκείνη την στιγμή, οι πιο παρατηρητικοί, είδαν τα λαμπερά μάτια της Ελένης Μενεγάκη να βουρκώνουν. Φαίνεται ότι η Ελένη Μενεγάκη περνά ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. 


Πηγή: gossip-tv.gr