e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Γενική Απεργία την Πέμπτη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyA11Qtb-fKWwDyff-6nxFJRQc4AMmAMml7dQ2sC3_YPXNL1uXlQX07QYHVUv4IO3UGvEQ0DhQzw-0t_yCAxls8Mr2fP1nPP1yYVzthJCuLvzvMSW9akyFBQsAidJkA3AUuaXQcrbspEVV/s1600/gsee-adedy.jpg
Μαζικό «όχι» στις ρυθμίσεις που προωθεί το νέο ασφαλιστικό αναμένεται να πουν την Πέμπτη εργαζόμενοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.


Η απεργιακή συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 στο Πεδίον του Αρεως. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Κλειστές την Πέμπτη θα παραμείνουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, ΔΕΚΟ, οι Οργανισμοί, καθώς και οι υπηρεσίες στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην απεργία θα πάρουν επίσης μέρος οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ και η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ΠΝΟ .

Προβλήματα όμως θα υπάρξουν και στις αστικές συγκοινωνίες, καθώς σε 24ώρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον Προαστιακό. Την Πέμπτη ματαιώνονται επίσης όλα τα δρομολόγια του ΟΣΕ, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τροποποιήσεις δρομολογίων θα υπάρξουν και αύριο Τετάρτη. Σημειώνεται πως την Πέμπτη δεν θα απεργήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.