e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Επίθεση Σαμαρά κατά Τσίπρα

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για το νέο πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, χαρακτηρίζοντάς τον αφελή και επικίνδυνο.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς, «μόνο αφελής και επικίνδυνος θα έκανε επίθεση σε έναν πολιτικό, του οποίου οι θέσεις είναι τόσο ξεκάθαρα υπέρ της πατρίδας μας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμαχίες στο εξωτερικό και όλοι δουλεύουμε γι΄ αυτό, με μια απίστευτη αλαζονεία, τις καταστρέφει αυτές τις συμμαχίες και οδηγεί τη χώρα μας στην απομόνωση που ο ίδιος και οι συνιστώσες του ονειρεύονται».

Σε δηλώσεις του χθες από το Παρίσι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο Φρανσουά Ολάντ επισημαίνοντας ότι είναι δικαίωμά του να δέχεται με βάσει το Πρωτόκολλο να συναντήσει αρχηγούς κρατών, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να γνωρίζει ότι πολύ γρήγορα θα κληθεί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και κυρίως εάν αυτά που έλεγε προεκλογικά θα ισχύουν και μετεκλογικά.

Διότι, πρόσθεσε, εάν ο γαλλικός λαός έστειλε τον Νικολά Σαρκοζί να κάνει διακοπές στο Μαρόκο, τον έστειλε όχι για να αντικατασταθεί από κάποιον που κάνει την ίδια πολιτική, αλλά κάποιον που θα την αλλάξει. Ο Φρανσουά Ολάντ γνωρίζει ότι δεν πρέπει να αθετήσει τις υποσχέσεις του διαφορετικά θα γίνει ένας «Ολαντρέου» και θα κινδυνεύει να έχει την εξέλιξη που είχαμε και στην Ελλάδα, συμπλήρωσε.
dealnews.gr