e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Το «πάρτυ» της μίζας στα υπουργεία και το Δημόσιο τομέα. Φέρνουμε στο φως τα έγγραφα «φωτιά» του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης με τους 3.500 επίορκους. Η κρίση φέρνει έξαρση των εκβιασμών. Τι συμβαίνει στο υπουργείο Ανάπτυξης, στο ΙΚΑ, στις πολεοδομίες.


- Έρευνα- σοκ για τα εμφιαλωμένα. Πίνουμε νερό- φαρμάκι. ΠΑΚΟΕ: Στο φως όλες οι επώνυμες φίρμες που βρέθηκαν να έχουν επικίνδυνες ουσίες. Τι κάνει το υπουργείο.

.


- Νέο «φέσι» 11 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μέτρα «φωτιά» έρχονται τον Ιούνιο. Τι μας επιβάλλει η Τρόικα. Οι μισθοί και οι απολύσεις.



Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Σεισμός στη «γαλάζια πολυκατοικία». Στρατηγικές, ίντριγκες και κόντρες. Το πρόβλημα Σαμαρά με το κόμμα του Καμμένου. Η Δεξιά σε πέντε κομμάτια.

- Το νέο ΠΑΣΟΚ, οι στόχοι του και το σχέδιο Βενιζέλου για την επανεκκίνηση


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- 25η Μαρτίου: «Τρέμουν» να πάνε στη παρέλαση. Οι πολιτικοί, οι αποδοκιμασίες και τα δρακόντεια μέτρα.

- Φάκελος τουρισμός. Πληρώνουμε ακριβά τη δυσφήμιση της χώρας. Το «καυτό» καλοκαίρι για την Ελλάδα. Γιώργος Νικιτιάδης: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά». Τι δηλώνει στην “PRESS”.

- Δημήτρης Σιούφας: Η πρόταση για τη διακυβέρνηση. Τα προβλήματα της διάρθρωσης του κράτους και πώς μπορούν να αντιμετωπισθούν.

- Οι 82 βουλευτές που επιμένουν στα αναδρομικά. 44 νεοδημοκράτες και 38 του ΠΑΣΟΚ. Πόσα ζητάνε.





SPORT

- Το ντέρμπι σε αριθμούς: Σε ποιους τομείς υπερέχουν οι ομάδες και πού… υποφέρουν. Ο ΠΑΟ χωρίς Λέτο, Σισέ ψάχνει το νέο του «ήρωα» στο ντέρμπι. Ακόμα: Δώστε και σώστε την… ΑΕΚ. Ο έρανος τα και τα αποτελέσματά του.



Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις