e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αντίστροφη μέτρηση για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς την παρουσία του προέδρου του κινήματος Γ. Παπανδρέου, όπου θα συζητηθούν ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το Σάββατο ξεκινά η Εθνική Συνδιάσκεψη, στη διάρκεια της οποίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανακοινώσει - και επισήμως - την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με το Έθνος, τις εργασίες της Συνδιάσκεψης - που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - θα ανοίξει ο κ. Παπανδρέου.

Η ομιλία του δεν θα εμπεριέχει μόνο απολογιστικά στοιχεία, αλλά και προτάσεις για τους επόμενους «δύστροπους σταθμούς» -συνολικά για το πολιτικό σκηνικό και ειδικά για το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλου, από την πλευρά του, αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν στις κάλπες της 18ης Μαρτίου.

Στο επιτελείο του κ. Βενιζέλου εκτιμούν ότι οι υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς του ξεπερνούν τις 200, ενώ ετοιμάζονται για εκλογή από τη βάση, ακόμη και αν ο κ. Βενιζέλος είναι μοναδικός υποψήφιος.


Όσον αφορά στον Χρήστο Παπουτσή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και την Πέμπτη ο πρώην υπουργός δεν είχε συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών.
nooz.gr