e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πιέζουν Πετσάλνικο ν' αποκαλύψει τον εκατομμυριούχο βουλευτή

Έντονες πιέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ασκούν δεκάδες βουλευτές, προκειμένου να αποκαλύψει το όνομα του συναδέλφου τους που «φυγάδευσε» ένα εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε τη πιο δύσκολη στιγμή για τον ελληνικό λαό, ο οποίος καλείται να ικανοποιήσει τα αιμοδιψή μέτρα που επιβάλλουν Κυβέρνηση – Ευρωπαίοι και Τρόικα.

Αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ώρες στους διαδρόμους και στα πηγαδάκια της Βουλής είναι πως «δε γίνεται να γινόμαστε όλοι στόχος για έναν». Και αυτό που θέλουν είναι να δοθεί το όνομα του βουλευτή στη δημοσιότητα.

Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να μιλήσουν γι’ αυτό στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντίνοπουλος, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Θανάσης Οικονόμου, ο Φραγκίσκος Παρασύρης και η Αφροδίτη Παπαθανάση πήγαν στο γραφείο του κ. Πετσάλνικου για να του ζητήσουν να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή.

Ο πρόεδρος της Βουλής, όμως, δε βρισκόταν στο γραφείο του και δεν άφησαν γραπτό αίτημα, τονίζοντας πως ήθελαν να του μιλήσουν προσωπικά. Δεν αποκλείεται, πάντως, τις επόμενες ώρες να καταθέσουν γραπτό αίτημα στον κ. Πετσάλνικο.
dealnews.gr