e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


H Deal αποκαλύπτει τη μεγάλη εμπλοκή στο PSI με έγγραφο φωτιά. Η ΕΚΤ και οι κεντρικές κρατικές τράπεζες αρνούνται να μπούν στο «κούρεμα». Κατέχουν ομόλογα 56,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Τι καταγράφει υπόμνημα – σοκ του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προς τους αρμόδιους υπουργούς και η νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζεται γι΄αυτό .


Αποκάλυψη – Τα κρυφά μυστικά των δανειακών συμβάσεων. Όλες οι λεπτομέρειες που δεν είναι γνωστές για τους όρους των συμφωνιών στήριξης. Τα άγνωστα επιτόκια, το αγγλικό Δίκαιο, οι κατασχέσεις αποθεμάτων χρυσού αν καθυστερήσουμε τη δόση , η επιτήρηση το κόψιμο της βοήθειας και οι «περίεργες» αναφορές για υποβάθμιση και χρεοκοπία.

Ποιος και γιατί καθυστερεί τη δανειακή σύμβαση. Ο χορός των κερδοσκόπων και ποιοι θέσουν να βγούν εκτός κουρέματος τα ομόλογα των 14,5δις ευρώ που λήγουν τον Μάρτιο. Ποιοι τα κατέχουν και το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα.

Τράπεζες. Κωδικός εξεύρεσης κεφαλαίων.
Οι συσκέψεις, οι αποφάσεις, ο προγραμματισμός.
Τι βγάζουν στο σφυρί για την «θωράκιση» τους και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Θυγατρικές στα Βαλκάνια, πωλήσεις. Αστέρας, Χίλτον, King George και ακίνητα.


DEAL news

Το γράφει η deal είναι αλήθεια! Η αποκαλυπτική συνομιλία του Λουκά Παπαδήμου με την Ανγκελα Μέρκελ. «Στην Ελλάδα μόνο εσένα εμπιστευόμαστε». Τι άλλο είπαν οι δυό τους!

Έρευνα. Αθήνα η πόλη που πυρπολεί τις επιχειρήσεις. Οι ζημιές, τα καταστήματα, ο τουρισμός. Η πτώση του τζίρου κατά 40%, φωνή αγανάκτηση των εμπόρων και η νομοθετική ρύθμιση.

Φάκελος αποκρατικοποιήσεις. Οι αποτυχίες Μητρόπουλου και Κουκιάδη. Ευθύνονται μόνο αυτοί και γιατί τα 5δις έγιναν 1,74. Γιατί δεν πουλήθηκε απολύτων τίποτα. Ποιος κατηγόρησε τους δύο επικεφαλείς για 5 χοντρά λάθη.

Βενζινάδικα στα Super Market. Η μάχη των εταιριών. Η Γερμανική σανίδα σωτηρίας για τον Φέσσα και το ενδιαφέρον του Νίκου Στασινόπουλου για τους σιδηροδρόμους.

Η ΦΑΓΕ ο Φιλίππου και οι ψίθυροι για το άρθρο 99. Φταίνε οι ανταγωνιστές;
Τι συμβαίνει; Οι συσκέψεις και οι σκέψεις για φυγή από την Ελλάδα.

Σε «κλοιό» η Ελλάδα. Οι ξένοι ζητούν μόνο μετρητά για τις εισαγωγές.
Το αδιέξοδο των εταιριών αφού οι Ευρωπαίοι και όχι μόνο, δεν δέχονται πλέον καμία τραπεζική εγγύηση από τη χώρα μας.

Η Deal καταγράφει τα παρασκήνια του ελληνικού επιχειρειν, κάνει ζουμ στα σπορ και αποκαλύπτει όσα θέλετε να ξέρετε για τον κόσμο των media.


DEAL news
Η πρώτη επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδα
Στα περίπτερα κάθε Παρασκευή

DEAL news
Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news