e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Επιμένει σε εκλογές πριν το Πάσχα η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά την θέση της να γίνουν εκλογές πριν το Πάσχα, μέσω του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη. Το χρονοδιάγραμμα που θέτει η Νέα Δημοκρατία έρχεται σε αντίθεση με το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα της Ιπποκράτους, καθώς το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται για εκλογή προέδρου στα τέλη Μαρτίου.

Το ζήτημα των εκλογών ενδέχεται, πάντως, να συζητηθεί στη συνάντηση που θα έχει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

«Με βάση τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να πάει πέραν των ημερομηνιών και προθεσμιών που έχουμε συζητήσει και έχουμε πει» επεσήμανε κ. Μιχελάκης, σημειώνοντας ότι ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών δεν μπορεί να τοποθετηθεί για μετά το Πάσχα.


Επέμεινε μάλιστα ότι το PSI και η νέα δανειακή σύμβαση παραμένουν οι στόχοι τους οποίους καλείται να υλοποιήσει η παρούσα κυβέρνηση.


Σε περίπτωση, ωστόσο, παράτασης των διαδικασιών για την διεξαγωγή των εκλογών, η ΝΔ θα τοποθετηθεί όταν αυτό συμβεί, σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη.

Την Τετάρτη, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών μέχρι τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.
dealnews.gr