e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Με αντιολισθητικές η κίνηση σε περιοχές της Αττικής

Χειμωνιάτικο σκηνικό έχει στήσει και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα αφού «φόρεσε» το τσουχτερό κρύο, με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετών να κερδίζουν το «στοίχημα».

Στα λευκά έχουν ντυθεί και τα ορεινά της Αττικής αλά και αρκετές περιοχές των βορείων προαστίων.

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η μετακίνηση στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και πάνω και στην οδό Αγίου Μερκουρίου, από τα Βασιλικά Κτήματα έως τον 'Άγιο Μερκούριο, ενώ λόγω παγετού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πεντέλη, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο.

Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στο δρόμο από Άγιο Στέφανο προς Μαραθώνα.

Απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων που πλέουν στα πελάγη εξέδωσε στις 07:00 το πρωί το Λιμεναρχείο στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κανονικά, όμως, πραγματοποιούνται τα τοπικά δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό και για τη Σαλαμίνα.


Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Στο Πήλιο σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς αλυσίδες, ενώ τα δρομολόγια από και προς Βόρειες Σποράδες εκτελούνται κανονικά.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα όλο τον βράδυ υπό την καθοδήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα, προχωρώντας στη ρίψη αλατιού όπου αυτό κρινόταν απαραίτητο.

Χιόνι πέφτει και στην Στενή της Εύβοιας, όπου έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία αφού σε πολλά σημεία χρειάζονται αλυσίδες.
dealnews.gr