e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-Διαταγή πληρωμής για τη Χαριλάου Τρικούπη στο ΠΑΣΟΚ! Η απόφαση 13.361 και τι μέλλει γενέσθαι με τα γραφεία του κόμματος.

-Ιδού η Ρόδος τώρα, κύριε Στουρνάρα! Οι 10 προτάσεις  που παρουσίασε ως πρόεδρος του ΙΟΒΕ για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τι μπορεί να εφαρμόσει σήμερα, ως υπουργός οικονομικών. Θα το κάνει;


-Επέλαση των «Γκρίζων Λύκων» σε Θράκη και Μακεδονία. Η περιοδεία του «πατέρα» τους και οι αναπάντητες προκλήσεις.

-Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Σαμαράς στις ΔΕΚΟ. Όλα τα πρόσωπα, η ονοματολογία και το παρασκήνιο της τοποθέτησης Τουρκολιά στην Εθνική.



Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Οι… Σαμαροφύλακες. Το δίδυμο της εξουσίας Σταμάτη- Μπαλτάκου και ο αυξημένος ρόλος των αρμοδιοτήτων τους.

Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Αυτοκτονίες, τοκογλύφοι, άστεγοι. Οι Έλληνες στη μέγγενη του μνημονίου. Τα θύματα αυξάνονται, η χώρα θυμίζει Οχάιο στο κραχ του ’29.

-Σύνοδος Κορυφής: Εμείς πληρώσαμε τη νύφη, η Ευρώπη έσωσε Ισπανία- Ιταλία επειδή οι ηγέτες τους είχαν πυγμή.

-Σημεία και τέρατα με τις παράνομες συνταγογραφήσεις. Ο καυτός φάκελος που παραλαμβάνει ο νέος υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Το Βιάγκρα σε… 10χρονη και η ορμονοθεραπεία γέννας σε ιερέα. Στο «μικροσκόπιο» και οι ελεγκτές που ανέλαβαν την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

-Ο Πεπόνης «ψάχνει» τους τραπεζίτες για τα δάνεια. 50 στελέχη τραπεζών στον εισαγγελέα για τις χρηματοδοτήσεις προς τα κόμματα. Αντικείμενο έρευνας για το αδίκημα της απιστίας.


SPORT
-Ο Μπαλοτέλι παίρνει στις πλάτες του την Ιταλία, η επίδειξη ισχύος της Ισπανίας, ο νέος «Ριβάλντο» που ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι στο λιμάνι και οι στόχοι του Αλαφούζου για τον ΠΑΟ.

  


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις