e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Το θρίλερ με τους υπουργούς του ΛΑΟΣ. Πώς ο Καρατζαφέρης πέταξε το γάντι και πρόλαβε τον Σαμαρά. Ανοιχτός ο ανασχηματισμός.

- Η «καυτή» αλήθεια που τρομάζει. Τι θα γίνει αν δεν πληρώσουμε το ομόλογο των 14,5 δις. Το δίλημμα που θέτουν για την πτώχευση και το ευρώ. Τι θα περάσουμε αν γυρίσουμε στη δραχμή. Αναλύσεις ειδικών για όσα κρύβει το Μνημόνιο 2.


- «Γίνονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη». Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου μιλάει στην “PRESS”.

- Η Ελλάδα εάλω. Οι διεφθαρμένοι του Δημόσιου με τα 9 εκατομμύρια ευρώ που δεν τιμωρούνται. Τα καρτέλ και τα μυστικά κονδύλια.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Φώτης Κουβέλης: «Φούσκα» η εκτόξευση της ΔΗΜΑΡ; «Αποκούμπι» των αγανακτισμένων Πασόκων αλλά απών από τη μάχη της σωτηρίας της χώρας.



Press Time
Διαβάστε ακόμα:


- Δεν μας οδήγησαν στη δραχμή, αλλά οι αρχηγοί αποδείχθηκαν πολιτικοί της δεκάρας! Το φιάσκο των… διαπραγματεύσεων και οι κρίσιμες ώρες στην ψηφοφορία. Ενέπαιξαν για άλλη μια φορά τον λαό.

- Ολυμπία Οδός: «Φαγώθηκαν» οι χρηματοδοτήσεις για το δρόμο. Οι καταγγελίες των εργαζόμενων και οι κακοτεχνίες στην Αθηνών-Πατρών.

-O φιλέλληνας κύριος Κον Μπεντίτ και η βράβευσή του. Ο ηγέτης των Πρασίνων στην Ευρωβουλή που έγινε επίτιμος διδάκτορας της Νομικής και το παρελθόν του.






SPORT

- Η κορυφή χωράει έναν: Ολυμπιακός – ΠΑΟ «μονομαχούν» στο ΣΕΦ για την πρωτιά. Ακόμη, η διαβολοβδομάδα για ΑΕΚ και ΠΑΟ: Η UEFA τους στέλνει στο χείλος του γκρεμού.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις